pondělí 20. ledna 2020

Prodám starý příborník

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů příborník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Hlavní město Praha, cena dohodou, od skopla na Sbazar.


Musejí se udělat nohy jinak je v dobrém stavu,cena dohodou. Jedná se o stůl se židlemi, knihovnu se dvěma bočními prosklený.

Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Nutno opravit nátěr a kování, jinak v dobrém stavu. Je to stará poctivá práce. Nabízím starožitný sekretář – příborník , krásný , ve velice zachovalém stavu.


Kvalitní provedení a materiál. Inzerát starší dnů. Rozměry samotného příborníku jsou - délka 115cm,šířka 58cm a výška 191cm.

Sloupky mají délku 40cm,šířku 35cm a výšku 195cm. KRÁSNÝ STARÝ PŘÍBORNÍK. Doprava zdarma, osobně v placespytihnev. Nádherný starý příborník po babičce, jako nový, ale rekonstruujeme a nemáme pro něj místo.


Vlastní odvoz nutný, jsme z Hořovic u Berouna. Za dvě basy piva Pil. Je v dobrém stavu, na odkládací ploše mírně poškozená dýha.


Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnost. Vložit inzerát zdarma. Příborník - Přerov, inzerce, prodám.


Některé kusy částečně napadeny červotočem. Materiál tmavé dřevo, výborný stav. Osobní převzetí na Praze 8. Nabízím zachovalý starý příborník ,peřináč,knihovnu,vše v jednom dřevě.


Posunout inzerát Přidat do oblíbených. V případě zájmu mohu přidat i šatní skříň jako zobrazit.

Komody, skříňky, levný komody, komody praha. Možné domluvit i jednotlivý prodej. SINGER s krycí boudičkou s označením 103-pro domácí průmysl - velká rychlost - točivý kličkař (označení opsáno z původního návodu). Ke stroji je originál dobový návod v češtině,originální ks cívek a 12ks nožek pro různé stehy. Nejčastější druhy mšic a způsoby jejich likvidace.


Starožitný příborník. Mšic existuje několik set druhů, ale jedno al. Velikost je uvedena 56. Chci levně nakoupit Bližší detaily. Poslední zákazník: , Nejprodávanější kolekce.


V našem on-line katalogu starožitností najdete v tuto chvíli 6položek. Kulatý stůl, židle, psací stůl, skříň, zrcadlo, prosklený příborník. Více informací na telefonu. Prodej starožitností.


Koupím starý chromovaný nábytek i poškozený přijedu kamkoliv nabídněte děkuji tel. Veškeré nosné dřevo je v dobrem stavu bez plísně či Po domluvě možnost osobní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.