středa 15. ledna 2020

Přenosná sprcha 12v

Free Delivery on Eligible Orders! Přenosná sprcha 12V - do autozapalovače. Cestovní sprcha Brunner Aquafresh 12V. Kč s DPH 60Kč s DPH.


Hlavní předností je kompaktní a funkční provedení, potěší vás i praktické příslušenství.

Vybavena je ponorným čerpadlem, vypínačem a. Sprchu lze připevnit přísavkou nebo zavěsit na příhodné místo pomocí háčku. Zakoupením tohoto produktu získáte až věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem věrnostních bodů, které mohou být převedeny n. PŘENOSNÁ CESTOVNÍ SPRCHA s ČERPADLEM 12V - COMPASS. Vaše cena v EUR (orientačně): 2EUR.


Venkovní sprcha do karavanu, vnitřní sprcha do karavanu, to vše v této kategorii najdete.

Money Back Guarantee! Prenosná sprcha s čerpadlom, s vypínačom a so zástrčkou do zásuvky automobilového zapaľovača. Kvalitná prenosná sprcha , aj s čerpadlom na 12V od firmy REIMO. Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež. Popis: Nova, nepoužita sprcha na cesty, dovolenou.


Malá přenosná mobilní sprcha pro kemping a karavany. Sprchování na cestách nebylo nikdy tak snadné a dostupné. Napájení pomocí cigaretového zapalovače - 12V.


Dlouhá pracovní vzdálenost zajištěna metrovou hadicí a 4. Balení obsahuje i přenosnou tašku, kterou lze použít i jako nádobu na vodu pro čerpadlo sprchy. Cena s DPH Původní cena při zařazení do prodeje nebo doporučená prodejní cena. Délka hadice cca m. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Sprcha pracuje na principu ponorného čerpadla.

Hlavnou prednosťou je kompaktné a funkčné vyhotovenie, poteší vás aj praktické príslušenstvo. Příjemný-dům Sport Outdoorové vybavení Sprchy. Kdy zboží obdržím, pokud nyní obje. Kufrová sprcha 12V Kufrová sprcha na cesty, kterou může mít neustále s sebou!


Ideální na cesty, na. Lze připojit všude, kde je k dispozici 12V autozásuvka. Pressurized Water System Demand Prius Stealth Camper Shower Pump Van Car Sink Vanlife Volt - Duration: 18:56. PSC Camper Conversions 41views.


PORTABLE CAMPING SHOWERS. Turistická sprcha je perfektní všude, kde nemáte přístup do koupelny - na kempu, na pozemku, pod stanem, u moře, např. Po koupání opláchnutí slané vody - vše, co potřebujete, je zástrčka do auta.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.