pátek 29. listopadu 2019

Návod na použití bidetu

Postup použití moderního bidetu zabudovaného do toalety je v podstatě stejný, jako postup uvedený výše, pouze s tím rozdílem, že zůstanete sedět na toaletě. Bidet se většinou ovládá elektronicky, nebo je vedle něj na zdi dálkové ovládání. Většinou obsahuje dvě trysky – jednu krátkou na mytí konečníku a jednu delší, kterou ženy používají k mytí.


Montáž závěsného bidetu na stěnu bez použití instalačního modulu. Umyjte keramickou mísu bidetu, aby zde nezůstával nějaký “sajrajt”.

Bidet se dá také využít na koupání malých dětí, mytí špinavých bot (žádné obavy, vše se z keramiky dobře opláchne). Můžete ho také používat jako fontánku a pití či jako pisoár. Tak co, pořídíte si tento všestraný vynález? Jak již bylo zmíněno, hlavním účelem bidetu je mytí genitálií po použití toalety. Je důležité, aby lidé se zdravotním postižením, stejně jako starší uživatelé, byli mnohem snazší a pohodlnější používat bidet než toaletní papír.


Jako prevence vzniku hemoroidů je také znázorněno. Běžná záruční doba na výrobek je dva roky od data doručení výrobku zákazníkům GCE (pokud není datum doručení známo, počítá se záruční doba od data uvedeného na výrobku).

Běžná záruka je platná pouze na výrobky, které jsou používány dle návodu k použití, přede-psaných norem a správné technické praxe. Přečtěte si, prosím, pečlivě tento návod před instalací a použitím. Uschovejte si, prosím, tento návod pro řešení nestandardních situací.


Přídavné bidety se montují přímo na WC mísu pod stávající sedátko - odpadá tzv. Hygienická vodní tryska vyjíždí automaticky. Mnohem propracovanější varianty bidetů na vysoké úrovni.


Tyto luxusní bidety pro jejich kvalitu a použití velmi doporučujeme. Prosím, pročtěte si podmínky záruky vztahující se na tento produkt. INSTALACÍ SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE CELÝ NÁVOD K POUŽITÍ Poznámky: 1. Pečlivě si přečtěte návod a zařízení řádně nainstalujte.


Zařízení by mělo být instalováno podle tohoto návodu. Tento návod uschovejte na snadno dostupném místě. Na zařízení by se Vám již nevztahovala záruka. V přiloženém návodu k použití je popsán způsob instalace.


Balení obsahuje T-rozbočkou a pancéřovou hadici pro připojení bidetu na stávající přívod vody.

Internetová fóra poskytující pomoc s analýzou logu z ComboFixu. Rucní instalace Konzoly pro. Při použití bidetu si prosím vždy sedněte. Při nevhodném užívání výrobku zanikají všechny garance a záruční nároky. Dusch-WC může být využíváno jako běžné WC, protože splachování funguje nezávisle na bidetu.


Bude beze změny spouštěno splachovacím tlačítkem na stěně či na samotném WC. Věříme, že funkci bidetu zde nemusíme představovat, ale u keramického bidetu. Návod k použití uvnitř balení. Po použití bidetu je deodorační funkce v provozu jednu (1) minutu.


Navrhují se do koupelen nebo na WC. Vhodnost instalace elektronického bidetu na Vaši stávající mísu nejlépe ověříte. Abychom mohli tuto technicky ne nezbytnou službu využívat, potřebujeme váš souhlas, který můžete udělit kliknutím na odkaz „Souhlasím“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.