středa 4. září 2019

Pb lahev 5 kg bazar

Nový jehlový pb ventil, nové Oreg. Vše přetěsněno a seřízeno. Přeplňovací propojení Opro plněn. Inzerát byl odebran z oblíbených.


PB jako jeden z prvních v kraji, samozřejmě na černo, prvních asi let.

Celý bazar , 3nabídek N, poptávek N. Doporučují spíš hliníkové, které váží kolem - kg. Nalezeno: produkt ů. Termo návlek R-SPEKT je výhradně určen pro uložení 5kg propan-butanové láhve standardní velikosti o přibližných rozměrech 480×235mm. Kompozitní láhev kg. Obal se vydává na Zálohový list.


Podobné fráze: prodam 5kg lahev pb , pb lahev 2kg bazar , bazar lahev pb 10kg, pb. Ventil odtlačný pro 2kg PB láhev ,.

Délka připojovacího kabelu: 6m. PB lahve : kg , kg , kg příp. NA PB LAHVE NA PLYN I NA Plynový teplomet NEBO kg ELEKTŘINU regulace výkonu. Rozměr y sestaveného grilu: 101x 57x 1cm.


LAHEV zaujme především svými. Tlaková láhev - bez náplně! Srovnejte ceny, přečtěte si. Vybírejte z 3inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V okolí Dč po dohodě možno dovézt. Prodám lahev na pb 33L, 20- Brno. Sada, s jejíž pomocí se připojují vybrané grily Campingaz k propanbutanové lahvi.


Připojovací set se skládá z regulátoru, osmdesáticentimetro. Sport - Lahev propan bazar. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.

Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat. Stroje - Lahev propan bazar. Auto - Pb láhev bazar. Dům a zahrada - Pb 10kg bazar.


Ostatní do domácnosti - Mladá Boleslav. Neaktivní - expirovaný inzerát. Propan butan kg - Cochces.


Tento inzerát je starší než dní a jeho p. Zaslání PB láhve není možné, pouze osobní odběr. Vejde se do většiny zahradních grilů a díky svým rozměrům a hmotnosti ani nebudete vědět, že ji máte. Dostupnost: Produkt ukončen, další kusy nedostupné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.