pondělí 15. července 2019

Krycí lišta sprchové vaničky

Zobrazit detail -. TOTÁLNÍ VÝPRODEJ koupelnový. Krycí lišta - zatěsní spáru do mm. Lze jí doplnit koncovkou. Roh vytvoříme zaříznutím na 45°. Univerzální montážní sada.

Kč – 3Kč –. Skladem u dodavatele, - dnů. Cena bez DPH: 3Kč. Používá se k zakrytí spáry mezi sprchovou vaničkou a obk. Lišta slouží pro překrytí spáry mezi stěnou a vaničkou, při montáži vaničky do již obloženého sprchového koutu.


Sprchové vaničky Sprchový program Vany a vanové zástěny. Tato krycí lišta spáru překryje, utěsní a zajistí tak vzhledově dokonalé a funkční napojení sprchové vaničky na stěnu koupelny bez nutnosti zásahu do stávajícího povrchu stěny. Charakteristika výrobku.


Vanová lišta je vhodným doplňkem, který dotváří perfektní design Vaší koupelny.

Kč: A-INTERIÉRY BE NSV-Výškově nastavitelné podpěrné nožky ke sprchovým vaničkám AIN. Vaničková lišta je vhodným doplňkem, který dotváří perfektní design koupelny. Lištu lze zkrátit na požadovanou délku. Produkt není k dispozici. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Součástí je rovněž odborné poradenství. Spáru optimálně překryje, utěsní a její udržování je podstatně jednodušší než čištění nestejnoměrně. Bez problémů se přizpůsobí i sprchovým koutům větších rozměrů, největší námi vyráběná vanička má velikost x 1cm.


Vaničkovou lištu je vhodné použít především tam, kde se př. I minimální odchylky pak mohou způsobit na první pohled viditelné a rušivé rozbíhavosti stěn a hran vany či vaničky. Zaretušování takové nepříjemnosti je bez instalace krycí lišty prakticky neřešitelné.


Dodací lhůta: Na dotaz. Dostupnost: Objednáno Zjistit dodací lhůtu. Lišta široká 11mm pro překrytí spáry u vany či sprchové vaničky. Možno doplnit o zakončovací a spojovací sadu. GEBERIT vybrat vybrat vše.


Porovnat zvolené položky Odebrat položky k porovná. Příslušenství ke sprchovým koutůk doručení domů nebo na prodejnu.

Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám? Osobně v prodejně: ú. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. VANY A SPRCHY SPRCHOVÉ VANIČKY.


GELCO (98) JIKA (53) KALDE. Vyberte si u nás sprchové vaničky akrylátové, z litého mramoru, čtvercové, obdélníkové, čtvrtkruhové nebo pětiúhelníkové. Výrobci Kaldewei, Kolo, Ravak, Teiko a další. Značka Ronal je sázkou na jistotu.


U nás nakoupíte jen to nejlepší, za nejlepší ceny na trhu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.