pondělí 21. ledna 2019

Tlakový spínač tsa 23 5 bar m

Tlakový spínač tsa 23 5 bar m

Profesionální tlakový spínač pro spínání zejména 3-fázových čerpadel. Snadno regulovatelný, s vysokým počtem spínání. Tlakový spínač s továrním nastavením zapínacího tlaku MPa a vypínacího tlaku MPa. Produkt ZPA TLAKOVÝ SPÍNAČ TSA 2-bar M zatiaľ nikto neohodnotil.


Provedení PTS je bez kabeláže. Rozsah: - bar. Více informací obvykle skladem. Slouží k ovládání jednofázových čerpadel ( 2V nebo 400V ), má dva přepínací kontakty.


Elektrické kontakty obvykle uzavřené jsou z mosazné litiny a pokryté Ag-Ni. Vlastnosti: - v spojení s čerpadlom slú. V spojení s čerpadlom alebo kompresorom slúžia na udržiavanie tlaku. Pridať medzi obľúbené.


Dodacia lehota: Skladom. Nalezeno: produktů. Zapínací tlak bar. Vypínací tlak bar. Přednastaveno z výroby. Použití pro 230V i 400V. Tlakové spínače pro čerpadla a domácí vodárny.


Součástí dopojený kabel - 1m s koncovkou 230V, 5m kabel k. Na dotaz 41Kč bez DPH. Na spínači se dá nastavit zapínací a vypínací tlak v rozmezí 0- ,bar. Z výroby je spínač nastaven na rozmezí - baru.


Jednofázové i třífázové provedení. Při minimální nastavené hodnotě dochází k sepnutí. Ušetríte: z ceny. Zničehonic mi začal spínat až někde na bar a vypínat na bar. Zkoušel jsem kroutit s kohoutkama co se dalo, ale vypínací tlak jsem nesešteloval na méně jak bar.


A po dvou dnech zase vypíná na bar. Je něco zadřené, co se dá rozpohybovat. Výrobce: ITALFLEXO s. Kč : naše cena bez DPH : 4Kč : naše cena s DPH ( ): 4Kč. Kompletní specifikace.


Ve spojení s čerpadlem nebo kompresorem slouží k udržování tlaku v tlakový. Bar 230V, zřízení domácí vodárny, regulace jednofázového čerpadla nebo domácí vodárny, zřízení domácí vodárny, zavlažování. Návod k použití najdete níže.


Ke stažení : A) Zcela povolte matici. Cena: Bude nabídnuta. Zde poptat cenu Zašleme SMS. Spínač tlakový TSW 4G 08-29MPa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.