úterý 8. ledna 2019

Expanzní nádoba na zeď

Expanzní nádoba na zeď

Držák expanzní nádoby na zeď včetně pojistného ventilu bar, odvzdušňovacího ventilu, manometru, vrutů a hmoždinek (nesmontováno). Jak velká expanzní nádoba k bojleru 200L Od:. C to vychází litrů, ale při ohřevu na st. C se objem zvýší jen o 1. Já mám odstraněnou zpětnou klapku, takže nepotř.


Expanzní nádoba určená k provozu v otopných systémech nebo v uzavřených chladicích okruzích. V nádobě je nepropustná, velmi elastická membrána odolná vůči vysokým teplotám. Víceúčelový držák pro připojení exp. Tlaková nádoba s membránou.


Maximální průměr nádrže: 370mm. Příslušenství pro expanzní nádoby. Vaky, držáky a ventily pro expanzní nádoby. Před instalací expanzní nádoby do systému se provede kontrola plnicího tlaku plynu a upraví se na potřebnou hodnotu stanovenou projektantem, dle parametrů solárního systému. Plynové a kondenzační kotle Turbo.


Objem 2litrů, max. C, přípojení hmotnost 3kg. Do rozvodu vody je tlaková nádoba k vodárně připojena závitovým hrdlem. Souprava pro uchycení tlakové expanzní nádoby na zeď.


Vaky náhradní VAREM Target pumps - tlakové expanzní nádoby , čerpadla, solární panely a jiné. Kč (4EUR) skladem. Používá se k domácím vodárnám nebo k zásobníkovým… 5Kč – 6Kč ve obchodech Porovnat ceny. Pracovní teplota je do 110°C a maximální přetlak je 250kPa. Nádoba má membránu a ventilek na na doplnění vzduchu.


Je utrčena jako přetlaková nádoba pro uzavřený okruh ústředního topení, čili může být umístěna přímo u kotle. Je to výrobek podniku ČKD Dukla. Nádoba je opatřena třemi patkami pro uchycení na zeď.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Otevřená expanze se dnes již nedoporučuje.


Expanzomat (tlaková uzavřená expanzní nádoba ) má řadu výho ale i přísné podmínky na její instalaci a zapojení do otopného systému. Barva šedá nebo bílá. Výměnný vak pro expanzní nádobu na pitnou. Používají se jako expanzní nádoby na otevřené systémy, jako je ústřední.


Cena s DPH: 47- Kč, 42- Kč. CIMM ERE CE 24l expanzomat s membránou 5bar. Detail zboží Ventil pro expanzní nádoby. Na změření tlaku vzduchu v nezapojené tlakové nádobě slouží na ní umístěný ventilek. AQUAPRESS - svařovaná tlaková nádoba k vodárně s max.


Cena včetně úchytky např na zeď. Vhodné pro užitkovou vodu. Prodam dva roky starou, nepouzivanou expanzní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.