pondělí 31. prosince 2018

Retro dlažba brno

Zákazníci zde naleznou velký výběr obkladů a dlažeb všech stylů, od imitací kamene, přes oblíbené dřevodlažby a mozaiky až po velkoformátové obklady a dlažby. Nechybí ani retro materiály, které nabízejí secesní, shabby chic či romantické vzory. Zkušení designéři vyhotoví vizualizace vašich koupelen či interiérů. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Vhodná i jako obklady do koupelny nebo kuchyně.

Kód: MM7Z COTTON-LAVA CLAYS HEX. Běžně SKLADEM 5Kč bez DPH. Typické motivy a prvky bulvárů, divadel a kaváren jsou smíchány s nejnovějšími dekorativními tendencemi umožňujícími unikátní kombinace všech možných stylů, textur a barev. Poradíme vám s nákupem.


Produkty dobře známe. Vystavujeme v prodejně. Možnost dopravy zdarma. Stáhněte si nový katalog retro obkladů a dlažeb.

Retro obklady a dlažby. Trendy koupelna v retro stylu je na dosah ruky! Vybírejte stylové solitérní vany, vintage obklady a kvalitní koupelnové doplňky od ověřených výrobců. Splňte si vaše sny a nakupte vše potřebné pro vaši koupelnu na jednom místě.


Inspirujte se stylem retro a nechte se unést produkty, které nikdy nevyjdou z módy! Použitím dlažby v provedení colormixu s prolínajícími se barvami dosáhnete obzvláště originálního vzhledu, který upoutá každého návštěvníka vašeho domu či zahrady. Vybírejte mezi mezi PŘÍRODNÍ, ČERVENOU, ČERNOU, HNĚDOU, OKROVOU a PÍSKOVOU barvou nebo odstínem.


Proto jsme naši nabídku rozšířili o nové exkluzivní kousky, které se dokonale hodí do interiérů secesních domů, ale také do starých statků, venkovských sídel, hotelů či restaurací, které jsou koncipovány v retro stylu. Série shrnuje všechny základní secesní dekory retro dlažeb a retro motivy obkladů. Sedmnáct základních barev a třicet dezénů dekorací. Bestseller pro retro styl koupelny, kuchyně a dlažby.


Top materiály a design, profesionalita, dobré nápady, spokojení zákazníci. Handmade cementová dlažba s motivem vrbového listu, který má velmi… Neocim Vintage kuchyň s nádechem romantiky. Forli obklady 15×nebo 20×s květinami a ptáčky. Keramika Soukup je vaším partnerem při výstavbě nového bydlení nebo jen rekonstrukci koupelny či kuchyně. Nabízíme i terasy, schody, mozaiky, podlahy a další.


Spárovací hmoty Lepidla.

Dlažba imitace kamene. Koupelnové studio Brno. Budete-li chtít doma nebo v práci ( Brno a okolí) pokládat dlažbu, respektive obklady k bazénům, na terase, v koupelně či umyvárně, využijte současně i přídavných služeb jako jsou. Prostředí, ve kterém žijete má vliv i na vaši psychiku. Důležité určitě je, po čem kráčí vaše bosé nohy ve chvílích nejdůvěrnějších.


Vybírejte pozorně a pečlivě, krása prostředí se nutně promítá i do pohody duše. Ať už ladíte Váš interiér nebo exteriér do dob nedávno minulých, upřednostňujete staré časy našich babiček a nebo chcete přenést poklidnou atmosféru z letní dovolené na slunném mořském pobřeží do Vašeho domova, pak si u nás určitě vyberete. Naviac retro dlažba za trvale najnižšie ceny.


Odběr omezen na celé palety - doprava zdarma! Výprodej Zdarma Zdarma 3Kč. Ornamentální i květinové vzory. Obklady a dlažby atypických tvarů.


Elegantní zlaté obklady z 24karátového zlata. Užijte si jedinečný dojem z exkluzivních italských povrchů dlažeb firmy Rivesti, které nejsou nabízeny v běžných obchodech. Rádi Vám připravíme 3D model vašeho interiéru, abyste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.