pátek 21. prosince 2018

Duralové podložky pod kola

Nabízím velmi kvalitní duralové rozšiřovací podložky pod kola všech druhů aut a čtyřkolek včetně šroubů, matek, či závitových šteftů a futer. Díky výrobě na CNC strojích mají podložky vysokou kvalitu zpracování. Veškeré použité materíály včetně šroubů i matek mají atestaci.


Kvalitní duralové podložky pro vytažení kola z blatníku nebo na změnu ET. Průchozí rošiřovací podložky od 5mm až po 40mm. V nabídce rovněž podložky na změnu rozteče vyráběné na zakázku s možností volby středové díry a vodícího kroužku.


Prodám podložky pod kola se změnou rozteče z 5x1( kola ) na 5x1(auto). K podložkám HR je kusů šroubů, pro ty druhé je třeba šrouby dokoupit. Zajišťujeme různé průměry a způsoby montáže,změny roztečí. Dále máme k dispozici dlouhé šrouby , štefty a kolové matky.


Prodám nové,nepoužité,velmi kvalitní duralové distanční podložky pod kola. Námi nabízené podložky pod kola jsou vyráběny výhradně z kvalitního duralu na CNC stroji. Středící otvor je vybaven osazením, což je důležité pro. Podložky pod kola od českého výrobce.


Velmi nízká cena při zachování výborné kvality. Montuje se pomocí dlouhých šroubů. Prostředek pro rozšíření nápravy a úpravu těžiště vozu. Registrace Zapomněl jsem heslo.


Prodám duralové podložky pod kola - BMW 5x12 tloušťka 10mm. Dva kusy za 60- Kč (kus za 30-) A zvlášť mohu prodat delší kolové šrouby na alu kola Bmw M14x25x35mm stříbrné, kužel, klíč , celkem 10ks za 30- Kč. Při objednání udejte šířku podložek a do poznámky rozteč šroubů, středové díry a zda-li variantu se štefty nebo závitovými pouzdry. Duralové podložky pod kola.


Díky rozšiřovacím podložkám se celkově zlepší stabilita Vašeho vozu a ještě navíc bude. Při objednání podložek uvádějte na jaké vozidlo budou montovány, jakou požadujete rozteč a kolika šrouby (matkami) je kolo upevněno. Měl sem právě ocelové na změnu rozteče ze 4x1na 4x100mm.


V neposlední řadě montáži distančních podložek zlepšíte celkový vzhled vozu. LITÁ KOLA, ZÁVODNÍ PNEU. OSVĚTLENÍ, XENONY, NEONY.


Navýšili jsme skladové zásoby podložek pod kola Nové tlumící a odhluč�. Různé průměry a způsoby montáže, součástí dodávky dlouhé šrouby nebo štefty. Idelální prostředek pro rozšíření nápravy. Distanční rozšiřovací. Kola s menším et a podložky je rozdíl touž jsem pochopil.


Nevím jestli to pochopíš Ale i kdyby to auto bylo nedotáčivé tak to mou situaci neřeší ! Povrchová úprava Elox. Recenze na distanční podložky kol. Popis: Predam duralove rozsirovacie podlozky. Takže zcela správně jsou jen jiná alu kola s nízkým ET-vrtaná přímo pro Ttedy používáš originál šrouby které sedí nejen délkou ale zejména i kulovou hlavou podložky integrované na šroubech. Rozšiřovací podložky pod kola.


Možno průchozí i na změnu rozteče. Samozřejmostí je i široký sortiment šroubů, šteftů, či futer. Pokud nevíte rozteč stačí sdělit typ v. Právě už desátý den čekám na podložky , které jsem si objednal. Cena včetně matek a šroubů.


Duralové podložky pod kola

Potřebuju je ze stejného důvodu, jako ty. Nenamontuju bez nich nová kola. Obecně rozšiřování náprav působí negativně na životnost podvozkových dílů, protože na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.