pátek 1. června 2018

Bazar bojler praha

Inzerát byl odebran z oblíbených. Vybírejte z 4inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nový, záruka dva roky.


Opravdu dobře funguje.

Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Prodám krátce použit. Prohlédněte si aktuální inzeráty prodam bojler. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Velmi málo používaný nástěnný elektrický bojler - Dražice typ OKCE 5 objem l, výkon kw, plně funkční - stále namontovaný - možno vyzkoušet. Elektrolux EWH-SL 100l, luxusní hranatý (zaoblené hrany) el.

C, EKO nebo rychlý ohřev, hořčík. Merloni Termosanitari. Chybí vrchní kryt , funkční. Vhodný i na náhradní díly. Vložit inzerát zdarma. Poptávka, prodej, darování nábytku. Bojler plynový kotel Vaillant.


Nábytek neodkupujeme, inzerujte zde nábytek výhradně z Prahy! Nevhodné bude smazáno! Vám dává možnost nabídnout k prodeji předměty, které už nepotřebujete.


Auto, moto, doprava Automobily, Motocykly … Zvířata Domácí zvířat. Důvod prodeje změna topného systému a přípravy tuv. John Wood 1l , prodám, na prodej.


Výkup notebooku a mobilních telefonů, osobní vyzvednutí v Praze. Bazar- Praha , Praha. V bojleru není od počátku osazena topná spirála, ale výrobce počítal s její dodatečnou montáží.


Doposud byl bojler připojen k elektrokotli a měděný výměník slunečního kolektoru nebyl používán. Výrobce a technické údaje obsahují přiložené fotografie.

Auto - Plynovy bojler bazar. Mjet Burstner Ixeo 710G Obytný automobil pro osoby na jízdu i spánek. Markýza, nosič na kola, motorová klimatizace, topení, nádrže na čerstvou a odpadní vodu, bojler na ohřev vody, plynový vařič, trojkombinační lednice, koupelna se sprchou a chemickou toaletou. Garáž v zadní části vozu. Přibližné stáří 7let.


V obou případech je vhodné bojler umístit co nejblíže největšímu odběru teplé vody (sprcha, vana). Zamezíte tím tepelným ztrátám, které vznikají v dlouhém potrubí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.