pondělí 15. ledna 2018

Hadička k pumpičce na auto

Tento segment je zaměřen pouze na renovované výrobce, jejich hustilky mají klasický ručičkový nebo digitální manometr. K této pumpičce se hodí hadička s jehlou SBJnebo sada jehel SBJ05. Set jehla s hadičkou a násadkou Vitory k pumpičce na pumpování míčů. Dále bych si k ní chtěl přidělat pistoli na huštění s manometrem.


Potřebuji tím foukat jak jízdní kolo, tak auto a hlavně expanzku na topení.

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Hustilky. Force, Lezyne, Giyo a dalších. Mzávit na ventilek AV - auto prodej po kuse ba. Dezinfekce Anti-COVID na ruce a povrchy již v prodeji!


Zavřít Přihlásit se Napište nám. CZK) Euro (EUR) Vyhledávání.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. VELOBEL na galuskový ventilek. SEDCO hadička s jehlou k pumpičce – cena: Kč. Praskla mi hadička k pumpičce na vidlice Giyo GS-dá se sehnat?


Na hrudník si přiložíte zvon vyrobený z přilnavého plastu, ze kterého vede hadička k pumpičce s ventilem. Ventilky k duším a redukce na ventilky. ZOBRAZIT FILTRY,-,-SKLADEM.


Auto potřeby › Vybavení. Partnerský prodej - cenu do. Hadička auto -moto s koncovku. Hodnocení produktu:.


Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Sada k nafukování balonů. Hustící hadička do pumpičky na auto ventilky. Cena bez DPH 4Kč.

Přidat do oblíbených. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! ASIA)Vybaveno zpětným ventilem. Subscribe Subscribed Unsubscribe 28.


Ahoj, zakoupil jsem si nový šlaufek, abych mohl napumpovat klasickou ruční pumpičkou duši byciklu s automobilovým ventilkem. Univerzální koncovka, Manometr. SKS Airkompressor 12.


Ta koncovka má páčku, tou po nasazení na ventilek koncovku zajistíš. Při nasazení šlaufku s takovou koncovkou vzduch z duše trochu ufoukne. Jenže pak máš zas tlak z duše v pumpičce - píst s rukojetí ti vyjede nahoru, tak bacha na zuby.


Před pár lety jsem na to koupil v cykloprodejně mosaznou redukci. Ta má v sobě pryžovou. Pokud jste hadičky místo pumpičky jen propojil, nemělo by to mít vliv na chod pily po startu. Stačilo pak pod auto strčit kanystr, kde jste předem udělali ze strany díru, abyste ho mohli položit na bok. Dnes se často rozřízne tankovací hadice pod vozem.


Nevycucnete celou nádrž, jen asi do její třetiny,“ dodává s tím, že pokud natankujete nesprávné palivo, dělá se to ještě jinak. Nejjednodušší je odklopit zadní sedačky a dostat se přímo do nádrže. Aukce Kč s dopravou Kč.


Kartáč na kazety a vícekolečka. Kup teď Kč s dopravou 1Kč. Originální sada nářadí na kolo. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Pumpičky na míče k odběru v Praze.


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.