středa 17. ledna 2018

Elektroměr třífázový

Elektroměr třífázový

Elektroměr EDIN 371L, přímé měření 5-100A, LCD. Moderní dvousazbový třífázový elektroměr typu Actaris MC310H-R2-A Aby distributoři elektrické energie zohlednili odebírání elektrické energie v době, kdy je v síti její přebytek (tj. převážně v noci) nebo naopak v době energetických špiček , účtují pro tato období různé sazby (tj. ceny za jednu kWh ). Kč (4€) Aktualizace 16. Eastron SDM-530D třífázový elektroměr na DIN lištu 7M.


Třífázový elektroměr na DIN lištu (modulů). Měření činné energie ve třech fázích (čtyři vodiče). Analogové a digitální elektroměry.


Přístroje pro měření spotřeby elektrické energie. Fakturační elektroměr třífázový , tarifní s LCD displejem, IP20. ELEMAN ELEKTROMĚR DTS 353-M 100A 7M MECHANICKÝ. Hodnocení produktu: (Perfektní) re. Rozvaděč je vydrátován silovými vodiči CY mm2.


Elektroměr třífázový

Wh, velikost modulů. Je určen na podružná měření spotřeby samostatných spotřebičů nebo spotřebičů ve skupinách. Jedná se o přesný elektroměr , který měří již od minimálních hodnot protékajícího proudu (A) až po. Směr toku energie je indikován šipkami. Identifikaci firmwarové verze, vč.


CRC je možné určit z registru 0. Tento registr se zobrazuje na LCD po startu elektroměru. DIN, přímé měření 5-100A, digitální, měřič, spořeby, elektřiny, elektrické, energie. Elektronický elektroměr činného proudu pro přímé připojení.


Vedle displeje elektrické energ. Výkonnostní kritéria Provozní vlhkost ≤ Vlhkost při skladování ≤ 95. A-100A, velikost pouze modulů.


Montáž: DIN lišta Velikost: 7modulů Ukazatel činného výkonu:. DDS-1Y-18M ELEKTROMĚR MECHANICKÝ DIN JEDNOFÁZOVÝ JEDNOTARIF 45A. Cejchovaný pro podružné měření. B0T0– 4je dvoutarifní třífázový statický elektroměr s LCD displejem pro měření činného odběru elektrické energie v oblasti maloodběru.


Hodnota registru spotřeby elektrické energie je na displeji zobrazena na celých míst. SDM530D 2T elektroměr digitální třífázový , tarif, na DIN lištu, modulů. Repasovaný třífázový , dvousazbový elektroměr určený pro podružné měření. ET – třífázový , jednosazbový. Podle naměřených hodnot se elektroměry dělí na jednofázové a třífázové ,. Další obrazové a textové podklady: Příručka o elektroměrech ,. A (na zakázku do 63A, 80A, PRE max.100A).


Tato nabídka od prodejce Ladislaviusbyla. Slouží pro přímé měření spotřeby elektrické energie v objektech (rodinné domy, chaty, chalupy, podružné měření). Zobrazování hodnot zaznamenaných v jednotlivých tarifech se přepíná s periodou vteřin, Tznamená vysoký tarif a Tnízký tarif. Podsvícený LCD displej s dotykovým ovládáním.


Elektroměr třífázový

Modbus, M-BUS nebo pulzy S0. Adresa Conrad Electronic Česká republika, s. Kompletně repasovaný elektroměr – vyčištěný, přezkoušený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.