pondělí 8. ledna 2018

Čistič psích tlapek

Čistič psích tlapek

Nástroj pro mytí špinavých tlapek vašeho miláčka! Rychlé a pohodlné nejen pro vás, ale i vašeho pejska! Silikonová podložka s měkkými štětinkami jemně, ale účinně odstraňuje nečistotu ze psích tlapek. Pomůcka pro snadné umytí tlapek Vašeho mazlíčka. Kapesní čistič tlapek zaručí jednoduché hloubkové mytí kdekoliv.


Čistič psích tlapek

Už žádné znečištění a nepříjemné usazeniny na psích tlapkách. Ulehčete si mytí blátivých tlapek , po návratu z vycházky, pořiďte si pomocníka. Umývá a masíruje tlapky, snadno a rychle odstraňuje bláto, špínu, sníh a sůl. Originální čistič tlapek pro psy německé značky Oster.


Prakticky řešený čistič psích tlapek zajistí snadné a rychlé očištění špinavých. Před neopatrnou manipulací se psem nejen při utírání tlapek varují. Prohlédněte si cenové nabídky na Čistič tlapek OSTER od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o. Možnost dokoupení náhradního čistícího mopu. ISTIČ TLAPEK VÝBORNÝ POMOCNÍK PRO UDRŽENÍ ČISTÝCH TLAPEK VAŠEHO PEJSKA ! Máme skladem kusů.


Zítra může být u Vás. Kompletní nabídka toho nejpotřebnějšího pro pohodlné čištěná psích tlapek po návratu z náročné procházky či tréninku. Ušetří nejen spoustu peněz, ale i času! M (výška 16cm) - pro psy váh. Použití je velmi snadné.


Stačí jen naplnit nádobu vodou a vložit pejskovu tlapku do nádoby. Cestovní čistič tlapek zaručí jednoduché hloubkové očištění tlapek vašeho psa, ať už budete kdekoliv. Kontaktní materiál ohebných štětinek z jemného silikonu zajistí psovi pohodlné čištění i těžko dostupných míst. DŮKLADNÉ OČIŠTĚNÍ PSÍCH TLAPEK MASÁŽNÍ KARTÁČEK.


Rychlá pomoc při zablácených tlapkách tvého mazlíčka! S domácím mazlíčkem musíš ven, i když venku prší a je bláto. OSTER - originální čistič psích tlapek 5vpro Vaše psí miláčky: 1. Rychlý, snadný a efektivní způsob ja. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Dostupné u dodavatele: Qingdao Xinquan E-commerce Co. Mobilní outdoorový čistič Kärcher s lithium-iontovou baterií a nádrží na vodu. Nenáročná na přepravu a uskladnění. S plochým paprskem pro citlivé povrchy.


Čistič psích tlapek

Fungujeme v běžném režimu Těšíme se na váš nákup Boudy Praha. U vyměnitelný mop, pratelný v pračce na 30°C univerzální použití – v 1. Přidat mezi oblíben é Sledovat nové příspěvky Zrušit sledování příspěvků. Nemá galerii obrázků.


Neprodává v Bazaru méně než příspěv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.