pátek 15. prosince 2017

Vlnovec výfuku passat

Vlnovec výfuku passat

Unsubscribe from galaher70? Cus borci vyměnoval někdo z vás vlnovec na výfuku na AFN? Na netu jsem našel rozměry 1a 1na délku nic mezi tím neexistuje.


Vlnovec výfuku passat

Jelikož skutečné rozměry jsou 120xtak nevím? Ahoj zjistil jsem prasklý vlnovec na 1. Nepříjemně to vouká ven v místě,kde je spletenec. Výměna vlnovce vyfuku na AFN? Autodíly pro VW PASSAT (3B3) 1. Pružný díl výfuku , vlnovec ERNST. Passat Btdi, passat Btdi.


Nerezový elastický konektor výfuku s délkou 1mm a montážním průměrem 76mm (palce), který je nezbytnou součástkou při stavbě výfukového. Udržování správného stavu tohoto dílu je samozřejmostí v rámci normálního fungování celého systému. V případě, že tato součástka selže, v našem internetovém obchodu si za. Hluk a vibrace vznikající v motoru spolu se spalinami vycházejí výfukovým systémem ven. Vlnovce eliminují jejich šíření a zamezují praskaní trubek.


Vlnovec výfuku passat

Typ karoserie: Sedan, Variant: Motor: 1. Popis: Prodám vlnovec s přírubou na turbo na vw passat Baudi ATDI kw. TDI v okrese Beroun, cena 300Kč, od AutoDíly VW- ŠKODA Kotopeky u Hořovic na Sbazar. Vlnovec pružný díl výfuku vrstvý 40x100. Vy si tak můžete pohodlně porovnat nabídky a rozhodnout se pro tu nejlepší ještě dnes.


Výrobce: HPS-TOPRAN: Cena bez DPH: 20Kč: Cena s DPH: 2Kč: Sklad: skladeMnožství: Cení. Neustále aktualizujeme náš sortiment podľa potrieb cieľových skupín. V rámci toho kladieme najväčší dôraz na kvalitu značiek.


Vlnovec výfuku passat

Kup teď 5Kč s dopravou 6Kč. Presvedčte sa o kvalite nášho tovaru a výborných cenách. T3vysokojakostní nerezové oceli. Zvětšené vedení bez katalyzátoru májí největší přínos v celé výfukové soustavě ke zvýšení výkonu. Díky tomu lze maximalizovat zážitky z řízení auta.


Výfuk je až o lehčí než. VÝFUK VW VOLKSWAGEN POLO 1. Náhradní díly Škoda - on-line obchod s náhradními díly na všechny modely vozů Škoda. Chtěl jsem se zeptat jaké používáte vlnovce výfuku. Teď nemám na mysli rozměry jako spíše jeho pružící parametry. Jedná se mi o to, že na mém TDI vloni na jaře vlnovec prasknul, tak jsem tam navařil vlnovec FLX tedy vlnovec s vnitřním a vnějším opletem.


Tlumič výfuku je tvořen několika komorami, přes které jsou pomocí děrovaných trubek vedeny výfukové plyny tak, aby došlo ke snížení jejich rychlosti a tím i snížení rezonancí výfuku. Tyto děrované trubky jsou obaleny nekonečným skelným vláknem. Závada: Motor je hlučný, zjistili jsme poškození vlnovce výfukového potrubí. Oprava: Nejméně nákladnou opravou je vždy výměna vlnovce, u tohoto vozu však není možné pracovat přímo na autě, není zde místo a vlnovec je hned za turbem. Díl výfuku s vlnovcem tedy.


Vážení zákazníci, při výměně výfuků a katalyzátorů doporučujeme vyměnit také závěsový a spojovací materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.