čtvrtek 21. prosince 2017

Velká rohová vana

Velká rohová vana - hit pro hloupé. Zajímavosti ≈ komentářů. Chaty nejsou žádnou výjimkou. Athéna - rohová vana 150x1cm. I velká rohová vana může šetřit místo.

Dle svých zkušeností i montážní firmy je rohová náročnější na místo a ve vaně. Pohodlný přístup k vaně a velký vnitřní prostor upřednostní. Koupelna není až tak velká , ale do toho rohu by rohová vana pasovala.


Ravak GENTIANA Symetrická rohová vana. GENTIANA je luxusní rohová vana , kterou je možno doplnit řadou dalšího příslušenství. V plné výbavě působí skutečně impozantně.


Kč včetně DPH Vagnerplast HELIOS Obdélníková vana.

Rohová vana z akrylátu o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Vana speciální ROLTECHNIK AMORE 1x 1: Rozměry: 1x 120.


Podhlavníky: P0 P05. Vyzvednutí Valašská Bystřice. Masážní vana VERONELA KOMBI pneumatické ovládání 180x80cm. Tichý kompresor pro hydromasážní systémy.


CAVALLO 140×1Vagnerplast Vana rohová s podporou. Skladem u dodavatele – prac. Tvar: rohová Délka (cm): 1Šířka (cm): 140. KASANDRA BJ 1× PRAVÁ Vana obdélníková s podporou do bytového.


Asymetrická vana Laguna Lu. Koupelnová vana vašich snů je investice, která se vám rychle vrátí v podobě dlouholeté spokojenosti. Z široké nabídky tvarů a rozměrů našich akrylátových van si snadno vyberete tu, která přesně sedne do vaší koupelny.

Hodnocení produktu: (). Nezapomeňte však na minimální dostatečný prostor před vanou, který by měl mít tvar obdélníku o velikosti nejméně x cm. Jen takové místo vám. AKRYLÁTOVÁ ROHOVÁ RAVAK VANA NEWDAYModerní a čisté linie rohové vany RAVAK 150×1cm.


Vychutnejte si pohodlné koupání ve dvou d. Na chvli vypnout venkovní svět plný povinností a spěchu, uvolnit se a užívat si každou buňkou těla přítomný okamžik, chutě a vůně a to všechno spolu s tím, koho máte rádi. Pokud někdo tvrdí, že romantika je stará škola, tak mu nevěřte. K vaně lze dokoupit čelní panel pro osazení bez obkládání. Volně stojící vany jsou vhodné do vekých koupelen, protože oválné vany zabírají nejvíce místa. Vana je dodávána včetně podpěr (vanové nožičky).


Pokud se vám do koupelny nevejde rohová vana , zkuste obdelníkovou vanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.