pondělí 11. prosince 2017

Termopáska na výfuk

Termopáska na výfuk

DEI) je už dvadsať rokov známa výrobou výnimočne kvalitných výrobkov na reguláciu tepla. ALU termopáska na zvody a výfuk. Sada na opravy, svislý čep PETERS PE 011.


Termopáska na výfuk

Pôvodná izolačná páska na výfuky bola vyvinutá pred viac ako rokmi firmou Thermo-Tec TM. Izolačné pásky prinášajú inovatívny a jednoduchý spôsob ako. ThermoTec sprej na termoizolační pásky (omotávky výfuků) - černý, 330ml. Termopáska na výfuk Termopásky a termoizolace pro výfuky - tuning-in. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Archiv Podobné Izolační pásky na výfuky. Máte problém s Vaším strojom ? Ostatní motorkári Vám možno budú vedieť poradiť. Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride. Kvalitná termopáska na zvody a výfuk. VR- vypalování termo izolační pásky losnegros2.


Megane - Duration: 6:57. Dílna poslední naděje u rakety 3views. Jak snadno vyleštit výfuk na motorce. Skladom u dodávateľa: ks. Tepelná izolácia výfuku – termoizolačné pásky na výfuk.


To je totiž druhý podstatný dôvo prečo sa izolácia na výfuku používa. Udržiava vysokú teplotu výfukových plynov, čím pomáha k lepšiemu výplachu valcov, a v prípade turbo motorov rýchlejšiemu roztočeniu turba. Na netu jsem hledal dost, odzkoušeno mám na autě, ale na motorce jsem to ještě nikdy neřešil.


Když píšeš o tom, že termopáska izoluje výfuk , tomu jsem ochoten věřit. Hledá v sekci Fórum , kde je v textu uvedeno vaše hledané slovo. Motorkářské fórum Motorkáři. Vhodné pre výfukové zvody, uppipe, downpipe ako aj.


Takže i já přispěji svým názorem k tématu. Dle mě má tato páska čistě izolační účinek. Chrání ostatní díly motoru před přímím účinkem tepla na součásti,které jsou v bezprostřední blízkosti svodů.


Kdyby to mělo vliv na výkon motoru,tak bych si nechal udělat komplet výfuk i svody z anticora,které chladne podstaně pomaleji a neplácal bych se z nějakou páskou. Termo páska na zvody a výfuk značky Thermotec “Heat Insulation Wrap“ ČIERNOM prevedení. Požitie termopásky zabraňuje rýchlemu zníženiu teploty výfukových plynov a tak súčasne zvyšuje tlak, rýchlosť plynov a výkon motora. Můžeš se hned podívat na zadání aktuální série úloh.


Připojit se je možné kdykoli během školního roku. Stačí se jen registrovat. Termoizolační pásky udržují vysokou teplotu výfukových plynů ve svodech a potrubí a zajišťují tak rychlejší výplach motoru. Izolační vlastnosti těchto materiálů pak zabraňují pronikání tepla na nežádoucí místa.


Značková páska na svody i celý výfukový systém kultovního amerického výrobce Thermo-Tec, který patří k absolutní špičce ve výrobě thermo ochran pro auta, tato páska vám sníží třeba u svodů teplotu až o. Vhodná na balenie horúcich častí výfukového potrubia. Páska udržuje teplotu vo výfukovom potrubí, čím sa zvýši tlak a rýchlosť výfukových plynov. Termo izolačná páska na zvody a výfuk (Thermotec Heat Insulation Wrap).


Všetky typy termopások značky na výfuky nájdete na na gag-racing. V naší nabídce naleznete koncovky výfuků na motorku TAKKONI vyráběné španělským výrobcem IXIL. Všechny laděné výfuky na motorku TAKKONI jsou homologované a jsou dodávány s DB Killer ( tlumičem hluku ). Stroje - Vyfuk na bazar.


Termopáska na výfuk

Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Výfuk výfuky pre všetky typy vozdiiel, predaj náhradných dielov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.