neděle 10. prosince 2017

Montáž pozinkovaných okapů

Montáž pozinkovaných okapů

Pro zjednodušení anbsp;správné vyspádování žlabu se doporučuje na hácích označit tužkou místo ohybu. Háky se musí očíslovat. Vnbsp;linii provázku se namontují další háky.


Montáž pozinkovaných okapů

Video-návod instalace okapového systému. S tímto videem již pro vás nebude montáž okapu neznámou. Jednoduše postupujte pomocí tohoto videa a výsledek máte zaručen. Mezi těmito háky napneme provázek a podle něj instalujeme ostatní háky.


Poté do háků umístíme jednotlivé žlaby. Okapový systém vyrobený z recyklovatelného švédského plechu o. Proto je montáži okapů třeba věnovat náležitou pozornost. Montáž pozinkovaných okapů. Základem těchto okapů je až mm silný plech, na který byla elektrochemicky nanesená vrstva zinku.


Montáž pozinkovaných okapů

Jednotlivé díly se spojují letováním nebo nýtováním. Plastové okapy Plastmo při montáži nevyžadují speciální nástroje, montáž okapů je. Kompletní technická specifikace produktu Žlab, okap pozinkovaný FeZn, 2mm. Bez okapu by byl život domu těžký.


Když je okap prorezlý, nebo jinak nefunkční, velmi často začnou stěny domu vlhnout. Voda se může dostat buď přímo na fasádu, nebo podteče k soklu či do základů. Je-li spodek hůře zaizolovaný, dům začne vlhnout zespodu. Případně voda podmyje některé části pozemku. Je-li tomu tak, většinou si při opravě vystačíme s lepidlem nebo tmelem.


Pozinkované okapy pravidelně natíráme, nejlépe každá rok. Tuto vlastnost ocení jak řemeslníci, pro které je montáž podobných systémů obživou, tak stavebníci, kteří hledají možnost úspor při stavbě či rekonstrukci domu, či kutilové a chalupáři, kteří si nedovedou péči o nemovitost bez nějaké vlastní řemeslné činnosti představit. Desatero rad pro montáž okapů DESATERO RAD PRO MONTÁŽ OKAPŮ. Samotnou montáž začněte upevněním žlabových háků.


Zbývající háky namontujte ve vzdálenosti cca 6mm mezi dvěma provazy napnutými mezi prvním a posledním hákem (vpředu a dole). Stejně tak hrany řezů a střihů vzniklé při montáži ne. K připevnění háků používejte materiál, který nepodléhá korozi. Chcete si na domě namontovat okapy sami ale nevíte jak na to? Podívejte se na tento praktický videonávod a určitě takovou montáž zvládnete bez problémů.


Poptávka byla telefonicky ověřena dne: 28. Poptávám klempíře: Popis: - montáž okapů na RD - materiál již zajištěn - včetně lešení nebo plošiny. Přiložit soubor Vybrat soubor z počítače. Přiložte soubor Vybrat soubor z počítače. Před jejich montáží je vhodné si vyznačit body, kde budou háky umístěny, a to kvůli vhodnému rozmístění – vzdálenost mezi háky by totiž neměla být delší než centimetrů.


Pro jaké okapy se rozhodnout: srovnání plastových, měděných, pozinkovaných a dalších okapů Bohužel, právě na něj se často zapomíná a mnohdy se na něm šetří. Pokud si na montáž okapů přece jen sami netroufáte, můžete využít prověřené certifikované klempířské firmy, které vám v Lindabu doporučí. Odborníci z Lindabu vám navíc zajistí bezplatné poradenství – např.


Montáž pozinkovaných okapů

Když poptáte okapy Rainline Elite či Rainline Standard přímo u Lindabu, získáte od dubna slevu 20. Je možné si vybrat z pozinkovaných okapů , popřípadě měděné či titanzinkové okapy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.