úterý 12. prosince 2017

Ponorné čerpadlo heureka

Ponorné čerpadlo heureka

Ponorné tlakové čerpadlo GDT 9je ponorné čerpadlo , určené k čerpání čisté vody ze studní nebo nádrží pod vysokým tlakem. Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov. Zariadeniu nechýba ani praktický plavákový spínač. Napájanie je možné zo sieťového zdroja (6-12V),. Je určeno zejména pro zřizování vodovodů.


Vhodné k zavlažování zahra umývání, čištění stříkáním. Mini ponorné čerpadlo , pumpa SATRA S-12DPUrčeno na přečerpávání motorové nafty, oleje a vody. Príkon 6W - Vibračné čerpadlo - Čerpadlo do vrtov s priemerom 1mm - Vhodné do vŕtaných studní - Na čistú úžitkovú vodu - Oceľové puzdro - Ochrana proti preťaženiu. Ponorné kalové čerpadlo na odsávanie špinavej vody zo studní, jám záhrad a podobne.


Variabilne nastaviteľný plavákový spínač. Vybírejte si Kalová čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Zde se nacházíte: Heureka. Cena (Kč) Od: Do: Zboží.


Hodnocení produktu: 0. Inteligentní ponorné čerpadlo. Ponorné čerpadlo , určené na čerpanie čistej vody zo studní, šácht, zásobníkov atp. Má elektronický tlakový spínač vrátane. V, kg Ponorné vretenové čerpadlo IBO SCR - je konštrukčne vyrobené ako odolné, bezúdržbové čerpadlo so širokou škálou použitia.


Tlakové viacstupňové čerpadlo vhodné na čerpanie čistej vody do vyšších. V Ak je hladina nižšími Ako m, je potrebné použiť hlbinné čerpadlo. Profesionálne hlbinná čerpadlá ELPUMPS dokážu uspokojiť najrôznejšie potreby zákazníkovej.


Ponorné čerpadlo heureka

Pracuje jako ponorné čerpadlo , ve slané i sladké vodě. Přineste pohyb do vašeho zahradního jezírka! U, Kvalita za super cenu ! Pevná robustná konštrukcia, moderné technológie, prepracovaný dizajn.


To sú ponorné čerpadlá značky Vodoley. Ponúkame široký sortiment čerpadiel na domáce využitie s výtlakom vodného stĺpca od metr. Máte kvalitní čerpadlo , věřím, že Vám bude dobře sloužit. Přidáno: před týdny. ERPADLO - ČERPADLA před měsícem.


Doporučuje obchod ryc. Vybírejte si Jezírková čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Uložiť na porovnanie. Je ideální pro použití na nákladních vozidlech, traktorech, lodích.


Všechny informace o produktu Palivové čerpadlo SKV GERMANY Palivové čerpadlo 02SKV20 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze SKV GERMANY Palivové čerpadlo 02SKV200. Vodní ponorné čerpadlo pro akvária a pokojové fontány. Pro sladkovodní i mořská akvária. Vybírejte si Palivová čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Ponorné čerpadlo Blue Line 90QJD 1- kW pro čerpání čisté a užitkové vody bez mechanických nečistot (písku) o max.


Ponorné čerpadlo heureka

C ze studní a vrtů o min. EXTOL PREMIUM, SPF 11Nerezové kalové čerpadlo určené pro středně. Kalové ‎ Domácá vodáreň ‎ Čerpadlá kalove ponorne. Ponorne cerpadlo - Vyhľadávanie na Heureka. S metrovou hadicou.


Veľmi jednoduché použitie, vysoká účinnosť, vyrobené z nerezovej ocele. Vám poradí, ako vyberať Jazierkové čerpadlá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.