středa 13. prosince 2017

Okapový žlab 150

Okapový žlab 150

Specializovaný internetový obchod s širokým výběrem okapových systémů s příslušenstvím. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu (PMMA), který zaručuje barvostálost a dlouhou životnost. Okapový žlab pozinkovaný 2mm K. Rozvinutá šíře plechu 2mm = průměr žlabu 1mm. Naším úkolem bylo utěsnit kriticky citlivé místo, jakým je spojení dvou žlabů.


K tomuto účelu jsme použili tvarované hrany, které plní roli zámku. Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plastové žlaby jsou bezúdržbové a barvostálé.


Milý zákazníku, prosíme o pozorné čtení technických údajů a dopravních podmínek, které uvádíme v maximální možné míře u každého produktu a tím omezení telefonních hovorů s našimi operátory, kterých máme bohužel momentálně nedostatek. Pozinkované okapy rš. Tento rozměr se používá na odvodnění větších ploch střech jako jsou např.


Okapový žlab 150

Hnědý půlkulatý žlab RG 150. PODOKAPNÍ ŽLAB – OKAP 1Lindab je kompletní okapový systém vynikající švédské kvality. Gutta Aqua okapový žlab PVC 1x. Lakované pozinkované žlaby, okapy jsou o něco hezčí nežli žlab , okap z čistého pozinku.


Vrstva laku dodává ochranu proti korozi a tudíž Vám vydrží žlaby, okapy déle než 20let a díky laku je tento okapový systém bezúdržbový. Okap 1Lindab Rainline je kompletní okapový systém vhodný pro všechny typy střech a krytiny, pro který je charakteristická vysoká kvalita materiálu a snadná montáž. Ocelový, žárově pozinkovaný plech s ochrannou barevnou úpravou Elite po obou stranách zaručuje vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům, velmi dobrou ochranu proti korozi, barevnou stálost a dlouhou. Vyrábíme a dodáváme produkt Barevný okapový žlab 1mm, vše skladem. Nakupte produkt Barevný okapový žlab 1mm rychle a pohodlně.


Okapový žlab 150

Položek k zobrazení: 95. StabiCor - M žlab 1mm. Jsou nabízeny v oboustranné povrchové úpravě, čímž je dosaženo jejich vysoké trvanlivosti. Půlkruhový podokapní žlab.


Je vyroben z oboustranně lakovaného plechu. Celoplastový okapový systém MARLEY CONTINENTAL je propracovaný, kvalitní, moderní a ekologický systém pro odvodnění střech. Hlavní výhodou tohoto systému je plastové provedení a jednoduchost montáže - nic se nelepí, nepájí, nenýtuje! Jsou k dispozici v několika velikostech a délkách.


Nejpoužívanější půlkulatý žlab o rozvinu 3mm a svod o pr. Hranatý žlab o rozvinu 4mm pojme stejně vody jako půlkulatý žlab o rozvinu 3mm. LanitPlast okapový žlab RG 1půlkulatý hnědá barva.


Kč Profil RG 1mm – zacvakávací půlkulatý průřez. Předností okapů je snadná montáž a dokonale hladký povrch plastu, což má vliv na odtokové parametry. Prodej okapových žlabů realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou balíkové zásilky. Marley RG 12 bílá délka = m, balení ks. Střešní žlab , okap půlkulatý z pozinkovaného plechu FeZn bez povrchové úpravy, rozvinutá šíře 333mm a délka žlabu 5m.


Okapový žlab 150

Podokapový žlab lakovaný 150. Unikátní hloubka žlabu, díky které tyto okapy odvedou i prudké přívalové srážky. Pokud ne, žlab prostě přeteče.


Okapy musí splňovat evropské normy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.