pátek 22. prosince 2017

Kempingová sprcha 12v

Kempingová sprcha 12v

Free Delivery on Eligible Orders! Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Sprcha 12V Přenosná sprcha s čerpadlem, s vypínačem a se zástrčkou do zásuvky automobilového zapalovače.


Prenosná sprcha s čerpadlom, s vypínačom a so zástrčkou do zásuvky automobilového zapaľovača. Sprchu možno pripevniť prísavkou alebo zavesiť na príhodné miesto pomocou háčika. Balenie obsahuje aj pren. Unsubscribe from Enduro začátky? RIDGE RYDER 12V INSTA SHOWER - Unbiased review - Duration: 5:22.


Rugged Life Recommended for you. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Sprcha kempingová bez použití elektické energie se slunečním ohřevem. Mobilní sprcha se spirálou. W, kabel metry, kompletní armatura je určena pro kanystry s DIN 96. Dlouhá pracovní vzdálenost.


Sprchu lze připevnit přísavkou nebo zavěsit na příhodné místo pomocí háčku. Délka hadice cca m, délka napájecího kabelu cca m. Ideální na cesty, na. V cestovní sprcha ke kanystru je velmi robustní, manipulace se sprchou je opravdu snadná. Prenosná turistická sprcha nájde uplatnenie všade, kde nemáte prístup do kúpeľne.


Money Back Guarantee! Compass sprcha kempingová 12l. Hlavní předností je kompaktní a funkční provedení, potěší vás i praktické příslušenství. Dobrý den , mám dotaz jak dlouhý je kabel od zásuvky k čerpadlu a jak dlouhá je hadice od čerpadla ke sprchové hlavici.


Závesná sprcha camping. Dokonale kontrolujte hygienu a čistotu na každom výlete a tábore. Praktický camping sprchovací kút pre využitie v oblasti cestovného ruchu, kempovanie, na dlhšie cesty, táborenie, turistické tábory, alebo na súši. Sprchy jsou velmi skladné a lehké. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Varianta: Podívejte se na další variantu. K ohřátí vody vystavte černý odolný plastový vak slunci, voda se pomalu ohřeje.


Pro rychlou sprchu kdykoliv během dne. Její teplota přitom může dosáhnout více. Určeno pro sprchování při turistice a kempování. Cestovní sprcha je vyrobena z velmi kvalitního a odolného materiálu. Vybavena je ponorným čerpadlem, vypínačem a zástrčkou do zásuvky automobilového zapalovače.


Cestovná sprcha do auta, pre camping, voľný čas a šport. Ponorné čerpadlo V. Jednoduché ovládanie. Perfektne funguje všade tam, kde se nachádza V zásuvka.


Instalace sprchy do karavanu je poměrně složitá. Musí se dopředu plánovat prostor, kam bude umístěna. Má litrový zásobník a velmi širokou sprchovací.


Tělo solární sprchy je koncipováno jako zásobník, který pojme až litrů vody. Solární sprcha je vhodným doplňkem do každé zahrady. Voda je následně zahřátá pomocí slunečního.


Poslední aktualizace let před. Seřadit podle: Nejstar ší. Ahoj, máme karavan bez sprchy a po. Yachticon Kempingová sprcha.


Objem - l, délka napájecího kabelu - m, délka hadice - m. Rozměry: x 2x cm. Rozmery: x 2x cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.