úterý 5. prosince 2017

Hadice pro přívod vody do domu

Hadice pro přívod vody do domu. PE potrubí pro vodovod do země, BOMA Milevsko. CAMPRI vodovodní potrubí 20XČERNÁ HADICE. Silnostěnná trubka pro přívod vody do domu.


Polyethylenová trubka v tlakové řadě PNBar.

Přívod vody do RD nejspíše není v řádné nezámrzné hloubce. Napadlo mě jestli by třeba nestačilo tu. Do výkopu jsem položil dvě hadice. Jednu z domu a druhou ze studny. V garáži bude hlavní ventil.


Jako přívod elektrřiny pro garáž jsem zvolil kabel o průměru 5x5mm2. Teď už to stačí jen zasypat.

V září jsem pokračoval v napojování vody ze studny do domu a do garáže. PE trubky slouží především pro přívod pitné vody do budov. HDPE jsou proto ideální pro tvorbu jednoduchých i složitých závlahových systémů a komplexů dopravy studené vody na dálku. Mám vykopanou díru na vodu od studny k domu cca metrů, hloubka 1m, je tam.


Jedná se pouze o místo vstupu přes zákla dále pokračující přes podlahu do garáže, kde jsou hodiny. Ta musí být položena v nezámrzné hloubce. Kabel(y) pro napájení ponorného čerpadla s příslušenstvím - jsme položili do společného výkopu s hadicí pro přívod vody. Přiváděli jsme dva kabely 5C x 5. Každý z nich jsme vedli v ochranné PVC. Protože hadice (DN32) již byla vyvedena na hranici pozemku, zakopal jsem starou bednu do země kousek pod zem.


Druhý den přijeli technici, osadili vodoměr s kohoutem, podepsal se papír o předání vodoměru, otevřel se přívod vody na parcelu a bylo hotovo. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ELECTROLUX, AEG, BEKO a dalších.


Na rozdíl od běžného výkopu se nemusí narušit povrch celého pozemku. Vykope se pouze vstupní a výstupní úzká jáma a zbytek práce probíhá v hloubce.

Výhody si určitě dov. XAVAX Přívodní hadice na studenou vodu pro pračky a myčky - 1. Srážkovou vodou lze nahradit spotřebu pitné vody do výše přibližně. Posouzení vlivu olověných vodovodních přípojek na kvalitu vody ze. V zimě bude voda vypuštěná.


Nejběžnější označení PE hadice je polyš. Více informací o výrobku. Zboží lze v jednom kuse objednat do. Napouštěcí hadice pro pračky a myčky, 150cm Napouštěcí hadice BEKO s aquastopem a pro pračky a myčky.


Je opatřená na jednom konci 180° a na druhém konci 90° koncovkou. Spolehlivá technologie aquastop, která v případě poruchy zastaví přívod vody a zabrání tak úniku vody po místnosti. Ideální pro všechny obyvatele.


Připojení pro přívod vody u domu návod. Na zahradním kohoutu najdete venkovní závit, který stačí jen změřit. Jaký typ hadice (výrobce, označení) se používá pro připojení vody do domu ? Vodotěsný rozbočovací box na trubky do země včetně víka.


Průchodka pro spojování ohebné spirálové hadice a boxu, IP65. PE přívodní trubka je vhodná pro zásobování pitnou vodou (testováno DVGW) a lze ji instalovat nad zemí i pod zemí. David: Já jsem dával na protažení vody do baráku do základů chráničku kopoflex 100m a do ní se zatahovala vodovodní trubka a trubky pro kolektor TČ.


Doporučuju to ale nepřehnat s kolenem (raději větší radius), aby tam pak šlo vše protáhnout bez problémů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.