pondělí 24. července 2017

Ruční tlakový postřikovač solo 402

Ruční tlakový postřikovač solo 402

Téměř s každým manuálním postřikovačem Solo můžete snadno a spolehlivě pěstovat rostliny na balkóně a verandě. Další oblastí použití jsou domácnosti. Odpovídá tomu také jeho objem, který má hodnotu litry. Díky robustnímu čerpadlu stačí jenom několik pohybů a rázem je vytvořený potřebný tlak. Ten maximální může mít hodnotu barů.


Profesionální ruční postřikovač s objemem nádrže litrů. Robustní čerpadlo dosáhne potřebného pracovního. Ruční postřikovač solo 402. Tyto ruční tlakové postřikovače se vyznačují malými rozměry, nízkou.


Je vhodný pro ošetřování rostlin na zahradě, na balkóně, ale i rostlin pokojových. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Skladem (ks) 4Kč bez DPH. Běžná cena 5Kč 5Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč bez.


Ruční tlakový postřikovač solo 402

Hodí se k celé řadě činností v domácnos. V nabídce máme ruční postřikovače od značky Solo (made in Germany) a Gloria. Postřikovače od l až po litrů. Délka postřikovací trubky – cm.


Solo 4- Tlakový ruční postřikovač. Lehký profesionální ruční postřikovač s objemem nádrže litry. Láhev natlakujte několika… 5Kč – 8Kč v obchodech Porovnat ceny. Proteco postřikovač zádový l (5) Přidat do porovnání. Tyč postřikovací 40cm se spouští k 10.


Objednací kód: PWP154b9. Zahradní kalendář: Leden na zahradě. K natlakování kapaliny stačí několikrát stlačit tlakovací páku. Velkou předností je možnost změny směru stříkaného paprsku. Po otočení trysky směrem nahoru.


Solo Zádový postřikovač solo 4comfort. Kč Zádový tlakový postřikovač s nádrží na postřik o objemu l. Modelová řada – Comfort je vyšší kvalitativní řada vyznačující se zvýšenou kvalitou a pevností použitých materiálů s rozšířeným příslušenstvím. Využití v ochraně rostlin, lesnictví, na farmách, v komunální sféře apod. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner. Kč Cena je uvedena včetně RP a. Vaše cena: 60Kč.


Vhodný pro rozprašování roztoků obsahující oleje nebo chlorované uhlovodíky. SOLO 4s objemem nádrže l. Nastavení je jednoduché, stačí tryskou otočit. Jak již bylo výše zmíněno, tryska se dá polohovat a okolo trysky je ochranný trychtýř, který zamezuje úletu postřikové kapaliny mimo prostor postřik. Otočné trysky dosáhnou i na zdánlivě problematická místa, jaké jsou např.


Vysoce kvalitní nastavitelné rozprašovací trysky dokáží. Nastavitelná tryska umožňuje postřikování na obtížně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.