pondělí 10. července 2017

Ozonové čištění klimatizace

Ozonové čištění klimatizace

Rychle a spolehlivě ničí také velmi odolné druhy nebo formy patogenních mikroorganizmů, které chlor a jiné dezinfekční prostředky nejsou schopny. Ozónové čištění klimatizace je žhavá novinka v oboru dezinfekce vašeho vozidla. Vyčistí nejen klimatizaci, ale dezinfikuje celý interiér vozu a odstraňuje zápach (deodorizace). Ozón patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidlo a jeho účinnost je známá z mnoha oborů. Díky ozonové dezodorizaci zbavíme váš byt či dům trvale nepříjemných pachů, které pronikly do zdí, nábytku, koberců, čalounění nebo interiéru auta.


Ozonové čištění klimatizace

Za méně než hodinu dokážeme zbavit místnost tabákového, hnilobného či jiného zápachu! Jak funguje ozonové čištění ? Servis klimatizace (plnění klimatizace chladivem R135A), 9Kč. Díky pravidelné údržbě klimatizace snižujeme riziko poruchy. Slevy, akce a akční nabídky Čištění klimatizace v Brně. Sledujeme slevové servery, eshopy a. Systém klimatizace má řadu čidel, které hlídají tlak, množství chladiva apod.


Nejčastěji je problém nefunkční klimatizace právě únik chladícího média. Následně se může jednat o elektrickou poruchu, či vadu kompresoru. Diagnostika závady je prováděna nejmodernějšími diagnostickými přístroji.


Cena čištění osobního auta je 2Kč. Co je ozonové čištění ? Krok ke zdravému způsobu života. Po aplikaci může být jemný odér ozónu cítit ještě asi hodin. Návod na vyčištění klimatizace pomocí jednorázového spreje. Délka: minut Jak uplatnit.


Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem. Ohodnoťte firmu jako první. Chcete mít svůj automobil zbavený nepříjemných zápachů, virů, baktérií, plísní, roztočů a nejrůznějších typů alergenů? Spolehněte se na OZON – ozonové čištění je nejnovější technologií v oblasti dezinfekce bez chemie.


Ozonové čištění klimatizace

Zacina se oteplovat vycistete si klimatizaci v aute. Ozon se jako plyn dostane opravdu. Zanesené filtry a tím vzniklé problémy mohou vést až ke zničení klimatizace a nejsou důvodem k reklamaci. Poslechněte si našeho produktového specialistu, který vám názorně předvede, jak správně pečovat a čistit filtry vnitřních jednotek bytové klimatizace od LG.


Máte ve vašem vozu nepříjemný zápach, trápí vás alergie a chcete pro sebe a své pasažéry čistý interiér bez bakterií? Připomeneme vám, jak voní nové auto. Váš automobil zbavíme: nepříjemných zápachů včetně kouře virů, bakterií a roztočů alergenů plísní a hub To vše použitím moderního a šetrného přístupu. Ozon dokáže spolehlivě zničit i ty nejodolnější druhy mikroorganismů, které jiné dostupně prostředky neodstraní.


Ozonové čištění klimatizace

Ozon (O 3) efektivně likviduje viry, bakterie, plísně, různé alergeny, mikroorganismy, houby, parazity a také neutralizuje veškeré nežádoucí pachy. Dezinfikujeme ozonem. Cena za ozónové čištění klimatizace a interiéru vozidla: 25- Kč. Máte zápach ve vozidle, lodi nebo.


Využití koncentrované ozonové vody: Kloktání – dezinfikuje ústní dutinu, tlumí záněty, předchází se paradentóze, zubním kazům a zápachu z úst (již žádné výdaje za drahé ústní vody) Omývání pokožky – léčí akné, čern�. Novinka: čištění auto klimatizací ozonem. Více o této technologii se dozvíte v sekci ozonové čištění klimatizace. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma čištění klimatizace. Ušetříte tak čas i peníze.


V ozonových čističkách, které se u nás nerozšířily, se ozon cíleně využívá jako způsob čištění vzduchu. Ozonové čističky vzduchu, které cíleně vytvářejí ozon. Tím může být UV lampa, korónová výbojka nebo výbojka na principu studené plazmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.