úterý 4. července 2017

Ekocis králův dvůr

Domácí čistírna odpadních vod EKOCIS. Kdy potřebujete domácí ČOV? Při nakládání s odpadní vodou tam, kde není připojení k veřejné kanalizaci. OV jdou ideální zejména pro objekty, které jsou obývány celoročně, ale vhodné ře�. Ekocis králův dvůr Zabývýme se výrobou, prodejem a servisem čistíren odpadních vo bazénů, zastřešení, vodoměrných šachet, čerpacích stanic a dalších výrobků z. Saqlangan nusxasi Shu sahifani tarjima qilish Prohlédněte si kontakty a sídlo naší firmy Ekocis.


Telefonicky lze sjednat i jiný čas. VODÁRENSKÉ TECHNOLOGIE s. ELEKTROSTAV - KOUDELA. Rozšířen do dnešní podoby na přelomu 17.


Návrh marketingové strategie internetového řešení pro společnost Ekocis s. OP Podnikání a inovace (ERDF) Datum alokace: 23. Podívejte se jak jednoduché je. DŘEVOPLECH - Křižatky č. Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem čistíren odpadních vo bazénů s příslušenstvím, zastřešení, vodoměrných šachet, čerpacích stanic a dalších výrobků z polypropylenu. Králův Dvůr DT CARRIER s. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy EKOCIS , spol.


Pokud potřebujete domácí čistírnu odpadních vo septik nebo jímku, neváhejte oslovit společnost EKOCIS , spol. Vám nabídneme naše produkty a služby. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat. Seznam distributorů bazénů a bazénových technologií v jednotlivých krajích. Bazény, zastřešení bazénů, přečerpávací stanice pro gravitační - spádovou kanalizaci, vodoměrné šachty VS-EK, zemní filtry ZF-EK. Polypropylenové nádrže k akumulaci vody, vodních roztoků, chemikálií. Společnost „ EKOCIS , spol.


Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Výroba ostatních strojů a zařízení pro všeobecné účely j. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely, Nespecializovaný velkoobcho ale zabývá se i jedním dalším oborem. Obchodního rejstříku. Aktuální i úplný výpis firmy EKOCIS , spol. Katalog firem zdarma. Seznam firem cz z celé ČR s nahlížením do obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku.


Vložte zdarma firmu do katalogu Megafirem. Prodáváme ložiska SKF, ložiska ZKL-ZVL a ASAHI - kuličková, válečková, soudečková, kuželíková, kluzná a ostatní ložiska. Septiky-jímky a žumpy – Beroun. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Firma Ekocis byla založena v r. Výroba, prodej a servis čistíren odpadních vo bazénů s příslušenstvím, zastřešení, vodoměrných šachet, čerpacích stanic a výrobků z polypropylenu. Hlavní výroba malých domovních čistíren odpadních vod.


Vyrábíme bazény s příslušenstvím. Dále nabízíme čistírny odpadních vod - ČOV, nádrže, jímky, septiky. Bazénáři v krajích ČR - Středočeský kraj. Klepnutím na kraj zobrazte bazénáře. Kraj odeberete opětovným klepnutím.


Kromě plastových výrobků z polypropylenu a polyetylenu vyráběných sériovým způsobem, jako jsou bazény, jímky, septiky, domácí čistírny odpadních vo vodoměrné a kanalizační šachty, nádrže na chemikálie a vodu odpadní, dešťovou i pitnou, plastové hlavy vrtaných studní - zhlaví, vyrábí firma velké množství výrobků na zakázku dle přání nebo výkresové. Realizace okapových svodů, drenáží. Provádíme zemní výkopové práce, zimní údržbu silnic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.