středa 19. července 2017

Domácí vodárna ochrana chodu na sucho

Tato ochranná jednotka slouží k ochraně elektromotorů u čerpadel s odběrem proudu. Domácí vodárny s ochranou proti chodu na sucho. HDS ochrana proti chodu na sucho , 230V - A. Pro čerpadla s motorem na 2V, max.


OCHRANA PROTI CHODU NA SUCHO.

A Plovákovými spínači s kabelem jdou ovládat při jejich použití jako ochrana čerpadel proti chodu na sucho pouze. Inverzní tlakový spínač vypne. Akční nabídka čerpadel a vodáren WILO na eshopu. SubTronicSC - ochrana jednofázového motoru FRANKLIN od kW do kW. Automatická detekce běhu za sucha.


Auto-reset při běhu za sucho. Mechanická ochrana ponorných čerpadel proti chodu na sucho. Vodárna E-DEEP - použití s.

Ochrana přepětí a podpětí. Jak a proč natlakovat tlakovou nádobu domácí vodárny - Duration: 6:01. U provedení INOX je použito nerezové oběžné kolo. MH se vyznačují především tichostí (dB) a spolehlivostí chodu. Zařízení účinně chrání zahradní čerpadla nebo domácí vodárny a jeho instalace je velice snadná Při zapnutí.


Kvalitní domácí vodárna s nerezovým samonasávacím čerpadlem. Kompaktní, snadno obsluhovatelné s vestavěnou ochranouproti chodu na sucho a jednosměrným ventilem. Ideální pro sběr srážkové vody, zvyšování tlaku v domovních aplikacích a. Integrovaná ochrana běhu na sucho zajistí vypnutí čerpadla v případě, že ve studni či nádrži dojde voda. Díky inteligentnímu ovládání (Flow Control System) je vodárna nepřetržitě chráněna před během na sucho. Vstup a výstup z čerpadla má standardní rozměr 1“, pro připojení tedy snadno můžete použít stávající hadice či jiné příslušenství.


Součástí domácí vodárny DV40M je samonasávací čerpadlo s výtlakem až m, tlaková nádoba l, tlakový spínač, zpětný ventil. Možnost použití i na zvýšení tlaku v rozvodu vody. EASYPUMP EASY E-DEEP (ponorná vodárna ) - ponorné čerpadlo je ovládáno ovládací jednotkou (PRESSCONTROL).


Presscontrol zároveň čerpadlo ochrání proti poškození chodem na sucho. To umožňuje mnoho variant při automatickém chodu čerpacích stanic.

Elektrodové snímání je velmi spolehlivé řešení pro hlídání hladiny ve vrtech a studních. Není potřeba plováků ani sond. Samonasávací litinové nebo nerezové čerpadlo ovládané tl. Provedení senzor s ochranou proti chodu na sucho.


Vhodné je pro zásobování rodinných domů, chat, průmyslových a zemědělských objektů, pro. Nakupujte u specialistů na Neptun. Používají se zejména na zavlažování zahra parků, trávníků a podobně. V menší míře se používají také v domovních systémech na.


FROG jsou unikátní zejména možností odpojitelného plováku s konektorem. Kompletní jištění a ochrany. Minimální prostorové nároky. Pro studny, nádrže i hluboké vrty o minimálním vnitřním průměru 130mm. Budete čerpat na zahrádce ze studny do sudů, ze kterých budete po ohřátí vody zalévat, nebo budete zásobovat vodou rodinný domek, generační vilu či bytový dům.


Také může být vodárna využita na závlahu zahrady a poběží v kuse 3-hodiny. U domácích vodáren je rozhodující také velikost tlakové nádoby. Je velmi jednoduchá na ovládání a snadno a jednoduše se instaluje. Srdcem systému, který se připojuje na výstup, je ventil, který hlídá proud tekutiny v systému.


Pokud tekutina není, ventil pošle elektrický signál do řídící jednotky, která ho uzavře a ochrání čerpadlo před.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.