pondělí 3. července 2017

Cu trubka 22

Vhodné pro rozvody topení, plynu a pitné vody. Montáž měděných trubek - kapilární pájení, lisování nebo spojky s přesuvnými maticemi se zářeznými nebo přítlačnými kroužky. Vynikající mechanické vlastnosti. Ohnivzdorná a nehořlavá.


Odolná k tlakovým cyklům a teplotním.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Měď - volba profesionálů. SUPERSAN měděné trubky se vyrábějí s inovativním vnitřním povrchem na základě výsledků mnohaletého výzkumu. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Měděné předizolované potrubí. CU trubka SUPERSAN 22x1. Cu trubka - (52x- 188xmm) izolovaná PEX 9mm.

Základní cena s DPH 2Kč: Ušetříte Kč : 1Kč s DPH: 1Kč bez DPH: m Koupit. Katalogové číslo: CUTRMKlikni pro zobrazení většího obrázku Zpět. Záruka měsíců m ‌ ‌ Dotaz. Z přepravních důvodů nyní zasíláme měděné trubky v délce 5. PPR trubka x mm PN 20.


Dvojitá krytka cu trubky univerzální - 22. Zobrazit další Skrýt. Délka 5m, prodáváme násobky délky trubky. Trubka Cu v tyčích x 1mm. Můžeme Vám uříznout jakoukoli délku.


Průměr v mm (nebo coulech) : Buďte první, kdo. Podle zákona o evidenci t. CU měděná trubka 22xtyč PŘEPRAVA TRUBEK, DÉLKA MAX. Cu 22xpolotvrdá -. Uvedená cena za metr.


V balení metrů - odběr pouze celých balení!

Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Stránka z. Koupelnové radiátory - standard. Cena za 1m bez DPH 190-Prodáváme pouze po celých baleních a to 25m. Skladem u dodavatele 1-dny.


Dodáváme pouze celé tyče - tyč 5m. Nalezeno: produkty. Více informací od 2Kč. Cena je uvedena za 1m. Odběr pouze po balení.


Voda-topení-plyn Rozvody vody a topení Potrubí a tvarovky Cu Potrubí Cu. Pro rozvody vody a topení, spojování trubek pomocí pájecích nebo lisovacích tvarovek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.