čtvrtek 29. června 2017

Hadice na zalevani

Kapkovací hadice 16mm Danny Hochmann. Unsubscribe from Danny Hochmann? Hurá do záhrady 54views. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Zahradní hadice skladem.

Gardena, KÄRCHER, Happy Green a dalších. Obě vrstvy hadice, vnitřní i vnější, se vyrábějí z PVC, výplet bývá z polyesteru. Vnitřní vrstva bývá u některých hadic opatřena vrstvou zabraňující usazování řas. U zalévání záhonů to nemusí být zásadní, ale kdo si chce natáhnout. Péče o trávník nebo o plodiny není až tak jednoduchá, jak by se mohlo na první pohled zdát.


Je k tomu sice zapotřebí jen obyčejných pomocníků, i tak se bez nich neobejdete. Dejte šanci naší nabídce a podívejte se na kolekci, kde naleznete zahradní hadice nejrůznějších průměrů a délek. Navíc zahradní hadice za trvale nejnižší ceny.

Pokud ano, při jakém průtoku. Požadovaný tlak musíte připočítat k dopravní výšce (bar = m dopr. výšky), kterou si můžete vypočítat na naší stránce VÝPOČET DOPRAVNÍ VÝŠKY. Objevte široký sortiment produktů, od zahradních hadic, zavlažovacích systémů, až po kapkové zavlažovače. Délka hadice činí metrů a její průměr je milimetrů. Na hadici se netvoří uzly a ani nedocházejí k jejímu.


Hadice odolá tlaku barů. Sudová čerpadla jsou speciální kategorií ponorných čerpadel na čistou nebo dešťovou vodu. Jejich konstrukce je přizpůsobena k použití v zahradních sudech, nádržích a jiných zásobnících vody k zalévání.


Nastavitelná teleskopická trubice s kohoutem umožňuje snadné čerpání vody. Box na hadici nebo vozík na hadici vám kromě zbytečné námahy ušetří i čas a peníze, protože při jejich použití se zahradní hadice mnohem méně opotřebovávají. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Tato kategorie obsahuje ucelený sortiment průmyslových, vzduchotechnických i hydraulických hadic. Najdete zde také kompletní hadicové příslušenství v podobě spon, spojek, šroubení, navijáků, koncovek i hadicových chrániček. Na podzim jsem hadice vypustil, nechal dle možností proschnout a přes zimu skladoval v garáži. Z nějakého důvodu hadice ve skleníku vydrží ještě kratší dobu a je nutné hadici vyměnit každou sezónu.


Používáme vodu ze studni dle rozboru kojenecké kvality se dvěma.

Tato hadice je určena pro zalévání zahra zavlažování živých plotů a pod. Taková hadice se dá použít např. V), co v létě hodíme do studny (u řeky, voda ani ne metr pod zemí) a to by hádám tahle hadice snesla.


Na pořádné čerpadlo nebo městskou vodu je bohužel nepoužitelná. Na zalevani bych to nehrotila, ale kdyz s tim dopoustim vodu. Plochá, jednostranně perforovaná hadice pro jemné, rovnoměrné zavlažování, buď vzhůru tropickým deštěm (např. na trávník), nebo naopak kapkovou.


K pohodlnějšímu, a mnohdy i zábavnějšímu, zalévání nám mohou stačit čerpadlo , hadice a nástavec na hadici. Smršťovací hadice na zalévání Ideální řešení pro zalévání vaší zahrady, mytí auta, oplachování teras, a podobně. GARDENA šroubení umožňuje bezpečné. Po naplnění vodou se zahradní roztažitelná hadice automaticky prodlouží až na trojnásobek své délky.


Flexibilní hadice je vyrobena z latexové hadice uložené v extra odolném tkaninovém úpletu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.