pátek 30. června 2017

Domácí vodárna s tlakovou nádobou nebo s frekvenčním měničem

Kompaktní ponorná jednofázová čerpadla o průměru 1mm s integrovaným frekvenčním měničem , tlakovou nádobou a řídicí jednotkou D. Connect Box pro kompletní ovládání čerpadla přes tablet nebo chytrý telefon. Frekvenční měnič udržuje tlak na nastavené hodnotě a reguluje otáčky čerpadla podle odebíraného množství vody. PUMPA E-DRIVE PPM 50Hz 75kW vodárna s frekvenč. Vodárny s tlakovou nádobou ALFAPUMPY. Ponorné čerpadlo, řídící jednotka s frekvenčním měničem , tl.


Domácí vodárna s tlakovou nádobou nebo s frekvenčním měničem

Přehled námi nabízených sestavených typů najdete po kliknutí na DOMÁCÍ VODÁRNY S TLAKOVÝM SPÍNAČEM A TLAKOVOU NÁDOBOU , DOMÁCÍ VODÁRNY S OVLÁDACÍ JEDNOTKOU (PRESCONTROLem) a DOMÁCÍ VODÁRNY S ŘÍDÍCÍ JEDNOTKOU S FREKVENČNÍM MĚNIČEM , nebo si ji vybrat v naší nabídce DOMÁCÍ VODÁRNY podle výrobce. Nabídku je možno seřadit podle abecedy, nebo podle ceny. Toto řešení má nesporné výhody - čerpadlo prakticky nikdy nejede na plný výkon, tlak vody při výtoku z kohoutku nemá znatelné výkyvy a prostorově je domácí vodárna s frekvenčním měničem velmi úsporná. Nevýhodou potom může být třeba soustava s kapajícím kohoutkem nebo protékající toaletou, která nutí čerpadlo neustále k práci na minimální výkon, a tím. Umožňují zásobování rodinných domů, chalup, chat či jiných objektů pitnou nebo užitkovou vodou bez mechanických příměsí.


Nejširší výběr domácích vodáren. Využití naleznou při zvyšování tlaku ve vodovodním. Tisíce produktů skladem, e-shop, prodejny, speciální akce.


Poradíme zdarma s výběrem. Calpeda vodárna s frekvenčním měničem ARCHIMEDE a nádobou GWS. S frekvenčním měničem. Domácí vodárny s frekvenčním měničem.


Celý systém pracuje automaticky - po otevření odběrního místa automaticky sepne, po uzavření vypne. Popis funkce jednotlivých částí. Tento systém nepotřebuje tlakovou nádobu ( nebo malou do l). Frekvenčním měničem - což je zařízení, které pomocí tlakového snímače udržeuje předem nastavený tlak v rozvodu pro jakýkoliv odběr vody.


To se děje pomocí změny otáček motoru. Běžně se používá s malou tlakovou nádobou cca l. Vhodná pro automatické zásobování vodou na zahradě, na chatě nebo v domě. Určená pro zásobování vodou ze studní,pro použití v rekreačních objektech na zahradách a pro zavlažování.


Maximální schopnost sání je m. Nabízíme domácí vodárny několika typů – s tlakovou nádobou , kompaktní, ponorné, automatické, s frekvenčním měničem , špičkové kvality, značky Sigma,. Pro zásobování vodou ze studni, pro použití v rekreačních objektech, na zahradách a pro. Tlakový spínač s tlakovou nádobou Č - čerpadlo (ponorné nebo povrchové) M - motor čerpadla K - zpětná klapka. U výrobcem sestavených vodáren se samonasávacím čerpadlem se zpětná klapka umísťuje na sání čerpadla.


Jde o automatickou vodárnu včetně řídící elektronické jednotky. Díky řídící jednotce nepotřebujete instalaci tlakové nádoby. Takový typ je proto vhodný pro zásobování vodou v případě menších objektů, kde je nedostatek technických prostor.


Siro Entry a tlakovou nádobou Extravarem LC8l. V nabídce najdete kvalitní domácí vodárny vhodné pro zásobování větších objektů a každodenní provoz (např. rodinný dům), ale i malé domácí vodárny pro občasné využití (pro chaty, díly apod). FROG 3-PWM, domácí vodárna s frekvenčním měničem. Na vině je většinou prasklý vak , nebo nedostatečný protitlak vzduchu v nádrži.


Sundejte přírubu nádrže, vyndejte pryžový vak a zkontrolujte jeho neporušenost. Mám domácí vodárnu, která se mi stará o tlakovou vodu na lodi. Může být prasklý vak , či malý tlak v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.