čtvrtek 29. června 2017

Alfapumpy hc 80

Alfapumpy hc 80

Tak HC mam ve vrtu 15m pod hladinou, vytlacna vyska je 20m plus 12m horizontalne k tlakove bezdusove nadobe 50l. Free Delivery on Eligible Orders! Cerpadlo to v pohode natlakuje na 3bar vyp. Pro mensi domacnost naprosto vyhovuje i na prani a koupani.


ALFAPUMPY jsou vyrobeny s použitím nejnovějších technologií jako jsou tepelné ochrany motoru, keramické ucpávky, měděná vinutí motorů a další kvalitní materiály. Rádi bychom Vás upozornili, že naše čerpadla nenaleznete v regálech supermarketů, ale pouze u odborných prodejců, kteří vám vždy ochotně poradí s výběrem a použitím. HC80-75S 230V ( pro čerpadla ALFAPUMPY HC). G- vnější průměr čerpadla: mm - max. Find Great Deals now!


Money Back Guarantee! Náhradní díly pro ponorné vřetenové čerpadla. Hydraulika HC – (vřeteno, stator vřetene, spojka vřetene). Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v. Najděte si ponorné čerpadlo s co nejlepší výbavou a poměrem cena.


Alfapumpy hc 80

Domácí vodárna DV 40M-INOX ALFAPUMPY. Alfapumpy HC - 75S kabel 50m ponorné vřetenové čerpadlo. Popis: - nerezové vřetenové čerpadlo - vhodné do vrtaných i kopaných studní - výtlak až 100m - dopravní výška 80m - maximální ponor 20m - vnější průměr 98mm Použití: - čerpání čisté a mirně zk. Kategorie Výrobci Sigma AQUART ASKOLL AQUA CUP Aquapress PEDROLLO AQUASYSTEM JOVAL Grundfos Wilo N. Díky malému průměru může být čerpadlo použito do vrtů od průměru cm. Platba bankovým prevodom.


Odolné a výkonné nerezové čerpadlo, vhodné pr. Alfa-pumpy Ruche 2T kabel 15m. Hodnocení produktu:. Tento produkt nebol nájdený v žiadnom obchode.


Alfapumpy hc 80

HC -i pro čerpadlo HC -S Prodáváme i jiné náhradní díly:. W: jmenovité provozní napětí: 2V AC: jmenovitý proud. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády ze dne 14.


Doporučení pro výběr, přehledná nabídka. Výběr pomocí PRŮVODCE VÝBĚREM ČERPADLA nebo podle provozního bodu. Vřetenové čerpadlo HCnabízí e-shop. Ve vrtech od průměru mm lze zpravidla použít čerpadla. Pro vrty od průměru 1mm lze zpravidla použít čerpadla.


Alfapumpy hc 80

Přihlásit se Nákupní košík Porovnat search. ALFAPUMPY HC AQUACUP ČERPACÍ TECHNIKA ČT UNIQUA AQUA, CESSPIT GRUNDFOS SQE NORIA TERCA- -NORIA ADA4- -PUMPA SKM 1SIGMA EVGU EVAU STAIRS SP AQUASYSTEM. Internetové obchody, e-shopy.


C z vrtů a studní až do převýšení metrů, k tlakování zásobníků, k čerpání vody do automatických tlakových systémů, k zavlažování a postřiku zahrad a podobně. Ponorné čerpadlo ALFAPUMPY HC32. Vlastimil Přidáno: 12.


Zakoupeno v e-ČERPADLA. Zatím běželo krátce, ale zdá se, že bude perfektní. Oceňuji velmi tichý chod. Site Meta Description.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.