pondělí 22. května 2017

Hledám instalatéra na žl

Přijmu instalatéra na HPP nebo ŽL , nástup možný ihned. Stabilní společnost příjme pracovníky na ŽL pro skládaní technologických celků jako jsou, výložníky,. Hledám do nově vznikajícího týmu zaměstnance.


Dva instalatéři topenáři s dlouholetou praxí v oboru hledají práci na ŽL. Predák na stavbách v Nemecku. Většinou se jedná o novostavby.

Samostatnost, praxe a hlavně spolehlivost. Aktuální volná pracovní místa pro pozici Instalatér a topenář. V databázi máme 2nabídek práce a zaměstnání, které můžete filtrovat podle lokality. Dobrý den hledám instalatéra ,topenáře na ŽL.


Mužou byt i cely partie. Nutná komunikativní znalost německého jazyka. Podmínka - živnostenský list a vyřízení formuláře A1.


Práce je již zajištěna včetně ubytování, nástup ihned nebo dle dohody.

Podrobnější informace na tel. Na ŽL nebo VPP podmínky vhodné i pro důchodce Na ŽL nebo VPP podmínky vhodné i pro důchodce Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Babičce je let, milá, téměř nepohyblivá, špatná paměť. Odpovědi prosím na mail. Termín: po dohodě Loka.


Inzerát rozešleme e-mailem vhodným uchazečům ještě dnes! Rychle a bez registrace, Váš inzerát jde vidět okamžitě. V rubrice Nabídka práce na Annonce. HPP) a inzerci práce na vedlejší pracovní poměr (VPP). Na zvláštní stránce pak naleznete brigády a různé práce na doma a volná pracovní místa z úřadu práce.


Dobrá práce za rohem čeká na každého. Hledáme instalatéra nebo pomocného technika v tomto oboru, práce je aktuální na stavbě nového hotelu v Brně. Rozsah práce od podlahového topení, zdravotechnických rozvodů, po rozvody ústředního topení.


Možný nástup ihne je pravděpodobné navázání delší spolupráce na našich dalších projektech. Rozvody vody,kanalizace a topeni v CU, práce na ičo, vlastní nářadí výhodnou ,když není zapůjčím ,práce ve dvou i samostatně , min. Přidat ZDARMA inzerát. Registrovat Zapomenuté heslo.


Unsubscribe from Miki TV?

This feature is not available right now. Please try again later. Služba je hospodářská činnost uspokojující určitou potřebu.


Jejím výsledkem je užitečný efekt, ne hmotný statek (výrobek). A tyto služby je nejlepší inzerovat na našem bazaru, kde si Vaši nabídku nebo poptávku služeb každý snadno najde. Instalatéra - práce v Blanensko a Brno nástup ihned - firma z Kunštátu tel.


Dále, jednoho vyučeného elektrikáře, instalatéra -vodaře, a šikovného truhláře. Hledáme účetní a asistentku na do firmy v Čeladné na hodiny denně. Nabízím zdarma práci na doma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.