pondělí 21. září 2020

Vojenská petrolejka

Vojenská petrolejka

Vojenská lehátka a příslušenství. Klasická zelená petrolejka. Sice nemá ohromující výkon, nenabijete ji z USB, ale až přestane fungovat elektřina, budete moc rádi, že ji máte.


Zatím může dělat… 1x. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Inzerát Stará vojenská signální petrolejka v okrese Hlavní město Praha, cena 850Kč, od Petr Vobi na Sbazar. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobný.


Konstrukce je perfektně stabilní, takže nehrozí převržení, a samozřejmě funguje i jako závěsná lampa. Starožitná německá vojenská sluchátka Telefunken, hojně využívaná pře i během druhé světové války německou armádou. Vysoce svítivá vojenská petrolejka – petrolejová lucerna, model pro outdoor, vhodná na osvětlení větších prostor.


Použité zboží z výprodeje armády. Poniklovaná a do vysokého lesku vyleštěná lampa opravdu. Testovali jsme petrolejovo. Za tu cenu vynikající petrolejka.


Na zahradu nebo balkon ideální doplněk. Pánové, chce to klídek. Je to parádní doplněk na zahradu, terasu apod. V dnešní době led svítidel je to samo nepraktické spíše. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Obě dve lampy jsou v úplně funkčním stavy včetně mechanizmů na pohyb knotu. Petrolejka použíná ČSLA sloužila od let jako záložní zdroj světla v armádních stanech pro mužstvo. Ceny zboží jsou uvedeny včetně DPH.


Petrolejka Petromax HK 5se pro svou nepřekonatelnou kvalitu stala nejznámější petrolejkou na světě. Vzhledem k preciznímu provedení a prvotřídním materiálům je velmi odolná, spolehlivá a efektivní. Aukce obsahující výraz Petrolejka na největším katalogu českých online aukcí. Hledáme aukce na serverech Aukro, Odklepnuto, iKup.


Bum, Aukce Mimiweb, A. Source: V Stredomorí pribúda Rusov, vplávala tam ďalšia vojenská lo. Podle jeho vojenské knížky tam sloužil od 9. Tak že musel sloužit s Vámi. Inzerát Lampička v okrese Karlovy Vary, cena 699Kč, od jirji na Sbazar. Popis: Petrolejka vojenská předělaná na elektr.


Find the best information and most relevant links on all topics related toThis domain may be for sale! Malá vojenská petrolejka Wehrmacht Feurehand ATOM Nr. Stará německá petrolejka Feuerhand ATOM Nr.


Ostatní - Prodam stara bazar. Vybírejte z 9inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.