pondělí 14. září 2020

Vodorovná střešní vpusť

Vodorovná střešní vpusť

Jedná se o konvenční systém, který odvodňuje ploché střechy pomocí střešní vpusti a šikmého potrubního systému. Flavent plus střešní vpusť vodorovná - PVC pro odvádění vody z plochých střech. Boční střešní vpusť z TPE s náběhem 90°C, vyroben z termoplastického elastomeru s odolností k nízkým teplotám až do - 40°C. Kombinace designu, funkčnosti, různých variant a příslušenství. Hľadáte kvalitné STREšNé VPUSTY A NADSTAVCE?


Vyberajte zo širokej ponuky produktov, kroré sa nachádzajú v našom obchode. Elektricky vyhřívaná vodorovná střešní vpusť TOPWET PVC límcem průměr 75mm. GULLYDEK se vyrábí ve variantě svislého i vodorovného vtoku. Pokud to skladba střechy umožní, doporučujeme střešní vpust.


PROTAN - dvoustupňový vtok v novostavbě - mechanicky kotvená plochá střecha se. V případě potřeby se před osazením střešního vtoku zkosí. Napájení u vyhřívaného provedení 230V. Dodáváme ve svislém tepelně izolovaném nebo vodorovném neizolovaném prostředí. Vodorovná vyhřívaná střešní vpust z modif.


Kontrolní šachta pro vegetační střechy o rozměrech 300x300x130mm. Montáž dvoustupňových vpustí. DN 1gumové těsnění ochranný koš vpustě dvoustupňová střešní vpusť. Součástí balení je ochranný koš. Nerezový střešní vtok SV-V s výhřevem a ochranný košem.


Vyhřívané střešní vpustě SV-V (230V). Hydroizolace je připevněna k střešnímu vtoku svěrným kruhem, který je dotažen samojisticími nerezovými. Vpusť H2DNPVC se využívá pro odvodnění plochých střech jejichž izolační vrstva je tvořena měkčeným PVC. Materiál, ze kterého je vpusť vyrobena. Držáky, vlnovce, přeplátování, střešní vpusti a komínky, speciální vpusti, podložky.


Vodorovná střešní vpusť

Vpuste (vtoky) TOPWET zaisťujú odvod dažďovej vody z plochých striech a teras s hydroizolačnou vstrvou z asfaltového pásu alebo PVC fólie. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Střešní krytiny značky Topwet.


Bezpečnostní (pojistné) přepady eliminují riziko ucpání střešních vpustí, nebo jejich přehlcení při přívalovém dešti a měla by je mít každá plochá střecha , nebo terasa. STREŠNÁ VPUSŤ BOČNÁ - OKRÚHLA - GULLE HOBBY BIT. Základní typ – svislá střešní vpust tepelně izolovaná. Doplňkový typ – vodorovná. ACO Spin vpusty plochých striech sú určené pre odvod dažďovej vody zo striech, parkovísk pre au.


DN1se svislým odtokem pro ploché střechy, s izolační svorkou a křídl. Dvoustěnná konstrukce z polyamidu PA6. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazní. Svislá vyhřívaná střešní vpust.


Lapač listí Flavent 9Kč. V průměrech 710125m. Kabelový prostup TOPWET PVC k napojení prostupů kabelů plochou střechou. Prostup pro kabely TOPWET s integrovanou manžetou z fólie na bázi PVC.


Vodorovná střešní vpusť

Osobní odběr v Dětenicích. Při nákupu nad 9Kč poštovné zdarma. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.