pátek 11. září 2020

Vodní pumpa zetor 50 super

Zetor model Super. Pokud konkrétní produkt u nás nenajdete napište nám poptávku (jak se ND jmenuje, jaké má katalogové číslo, jeho foto), zkusíme jej sehnat. Vodní pumpa zetor super Přídavný ohřev motoru v zimě. Ohříváček se umístí do skříňky ohříváčku a to celé se vloží do spodní hadice chladiče a vodní pumpy.


Vodní pumpa zetor 50 super

Tak že i malá závada ho může udělat nepojízdným a pak ho budeš nenávidět. Tu si môžete vybrať typový rad traktorov, pre ktorý sa budú zobrazovať náhradné diely. Bez výberu sa zobrazuje celý sortiment. Jako jedinou závadu jsem měl, že tekla vodní pumpa. Tuto mi do týdne bez problému zrepasovali za 90- Kč.


Prodám traktor Super , velmi dobrý stav nový chladič, spojka, vodní pumpa , GO převodovky, zabudován termostat, topení a rádio, motor 1A, studený maže na teplý 1-2. Přední pneu nové, zadní , rezervní zadní kolo. V ceně náhradní díly- bez plechů skoro celý druhý traktor. Nová STK a nové náplně.


SERVISNI PŘIRUČKA ZETOR Inzerát byl odebran z oblíbených. Závěs na zetor Inzerát byl odeb. Vše skladem, dodávka do hod. Interaktivní katalog.


Pokud nenaleznete nějaký díl, ozvěte se nám a uděláme pro Vás maximum. Další foto na vyžádání. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Vodní pumpa zetor 50 super

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Podrobný popis: Cena na dotaz Jde o repasovaný díl. Je nutné nejprve dodat tzv. Poté Vám bude obratem zasláno repasované zboží zpět na dobírku, nebo při platbě předem po připsání fak.


VODNÍ ČERPADLO- ZETOR SUPER 50. Aukce 1Kč s dopravou 1Kč. Kup teď Kč s dopravou 2Kč. Inzerce - vodni pumpa zetor , nabídky - prodám, prodej, inzeráty. Neustale mi tece vodní pumpa.


Vodní pumpa zetor 50 super

PRODÁM ZETOR SUPER BEZ SPZ. Vložit inzerát zdarma. Co V Kde Od Do Kč Hledat Inzerce zdar. VODNA PUMPA ZA ZETOR SUPER 50. To make it easier for you who buy and sell on Pazar3.


Má opravitelné vady : Prasklé přední levé kolo, teče vodní pumpa , zdá se že motor bublá do chladiče a nesvítí zadní světla ani blinkry. Minulý týden jsou koupil Supra, který cca let stál ve stodole. Traktor let stál ale je stále plně pojizdný. Mohl by mi někdo poradit, na co si dát pozor, tedy lépe řečeno, co vyměnit (zkontrolovat) před tím, než ho začnu.


Technicky však motorem a převodovkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.