pátek 11. září 2020

Vodní pumpa zetor 3011

MrMivinci 55views. Prodám traktor zetor K. Nový originál chladič, vodní pumpa ,těsnění pod hlavou,mrazovky,termostat,hadice,komplet elektrika,fridex,pouzdra vahadel,vyčištění a proplach motoru a bloku od vod. Opravený starter,dynamo,dobrý motor,nic neteče,oprav. This feature is not available right now.


Please try again later. Unsubscribe from Zetor 25? Voorttimies 35views. Inzerát Vodní pumpa v okrese Jihlava, cena 5Kč, od czagrostroj na Sbazar. Inzerce - vodni pumpa zetor , nabídky - prodám, prodej, inzeráty.


Náhradní díly a pneumatiky na traktory Zetor. Neustale mi tece vodní pumpa. Zadní lampa Zetor bez skla. Vodní čerpadlo celek průměr 1mm - Zetor URI Water pump unit calibre 1mm - Zetor URI. Ohříváček se umístí do bloku motoru a nebo do skříňky ohříváčku a to cel.


Vodní pumpa zetor 3011

Popis: Možno poslat poštou. Go,elektroinstalace,pneu. Poradíme vám s výběrem. Doporučen é Doporučené. Nejlevnější Nejlevnější.


Vodná pumpa opravená a tesní len som slabo dotiahol Spony na hadiciach tak mi to tade ešte prepúšťalo, no už je všetko OK :) Sorry za kvalitu :D mobil. Cummins,nová vodní pumpa , repas pístnic naklápění, zdvih 3m. Nový chladič vodná pumpa čerpadlo automat nové predné pneu. Elektrický ohřívač chladící kapalin je určen pro motory traktoru ZETOR řady UŘ I. Predajné a distribučné centrum náhradných dielov na traktory.


Vodní pumpa zetor 3011

Inzerát ZETOR vodní pumpa v okrese Vyškov, cena 500Kč, od Libor Čech na Sbazar. Bazár pre vodna pumpa zetor nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte vodna pumpa zetor , viac nemusíte. Online bazár a inzercia zdarma.


Vše skladem, dodávka do hod. Official Zetor Dealer. Traktory a náhradní díly Zetor. Turbo montáž prední hnací nápravy CARRARO.


Vodní pumpa zetor 3011

Zetor UŘ Zetor Pokud nemáte vážný zájem, nepřihazujte prosím ! Třeba ji jěště někdo upotřebí. Převodová kola jsou uvnitř. Jedna dvoukolka na štěpku se střechou a boky kary síto.


Druhá sklopka na dodělaní. V současné době spíš valník. Podvozek oreginál Prostějov dodělán horní rám s panty a ve spodní části pístnice. Uveze bez problému metra dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.