pondělí 24. srpna 2020

Yuasa autobaterie

Dodáváme nalité, nabité. Zasíláme pouze dopravní službou Toptrans! Capacity at 20-hour Rate (Ah): Cold Cranking Performance (Amps) EN1: 450. Find a distributor Download datasheet. Aktuální informace (aktualizováno 24.


4.) — PEMA má. Hledat Můj účet Košík Menu. Autobaterie pro všechny značky aut. Please note that the label and specification may vary from the image and product data shown. D ruhý největší japonský velkovýrobce akumulátorů na světě - YUASA Corporation.


Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzie. Akumulátory a batérie. The Yuasa automotive AGM battery has been engineered to meet the growing extreme power demands of recently introduced vehicles now starting to enter the European aftermarket.


Yuasa’s automotive AGM experience comes from vehicles such as the Mazda MXand the famous Toyota Prius and has now been launched for European vehicle battery designs. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. How to Fill and Charge Yuasa YTX14-BS Motorcycle Battery - Duration: 5:11. NEKVALITNÍ AUTOBATERIE ŠKODA ECONOMY, která se vzimě téměř nedobijí.


Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Tato autobaterie s perfektními vlastnostmi a novou technologií Carbon Boost 2. Yuasa SUPER MF FACTORY SEALED – to nejlepší pro váš motocykl. Až o vyšší startovací výkon, výjimečná odolnost proti vibracím a zaručeně těsný design, který umožňuje použití akumulátoru v jakékoli poloze bez možnosti rozlití. Pokud chcete nejspolehlivější baterii, právě jste jí našli. Doprava zdarma - zasíláme i nalité nabité.


Yuasa autobaterie

Yuasa Garden 12V 26Ah 200A 8je akumulátor vyrobený speciálně pro použití v zahradních traktorech a sekačkách. Nabíječka baterií NOCO. Denní svícení PHILIP.


Motobaterie YUASA YTX14-BS, 12V , 12Ah Parametry Hmotnost 4. Disponujeme také sortimentem autochemie, oleji. Prodáváme autobaterie značek Exide, Faam, Banner, Varta i autobaterie Yuasa. Zaručená kvalita, komfortní baterie pro všechny typy. N14-3A YUASA Standar Skladom, €43. Yuasa Standard 12N14- 3A je 12V 14Ah akumulátor s voľným elektrolytom od spoločnosti Yuasa.


YUASA 12V 60Ah s výkonom 550A je bezúdržbový akumulátor určený na štartovanie spaľovacích motorov a napájanie palubných sietí vozidiel. Sú konštruované pre vysoký výkon pri štartoch až pre 30. Nejlevnější autobaterie za skvělé ceny od předních výrobců Varta, Banner,Exide, Noname Levné autobaterie pro všechny typy automobilů.


YUASA 12V 36Ah s výkonom 330A je bezúdržbový akumulátor určený na štartovanie spaľovacích motorov a napájanie palubných sietí vozidiel. Japonská kvalita a tradice. Plus pól umístěn vpravo. Všechny informace o produktu Baterie pro motocykl Yuasa YTX14-BS, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Yuasa YTX14-BS.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.