pondělí 24. srpna 2020

Umakartové jádro úprava

Renovace umakartového bytového jádra, bez bourání, svépomocí a za zlomek ceny. V panelových domoch predstavovalo rýchlu lacnú variantu výstavby doslova v pásovej výrobe bytu. Umakartové jadro nemusíte rovno búrať.


Dnes už vyšlo z módy a vystriedali ho oveľa modernejšie materiály. Ovšem chcete-li kupelnové jádro zatím ponechat konstrukčně původní, ale přesto jej vylepšit, upravit, zkrášlit a zkulturnit, je-li jádro sice umakartové , ale není zplesnivělé , existuje i řešení s využitím obkladových desek nebo nátěru. Takový zásah nebude stát příliš mnoho peně, nebude. Staré umakartové jadrá sú največšiou zásobárňou prachu v byte, ale aj zdrojom plesní, ktoré môžu spôsobiť zdravotné problémy. Jediným riešením je preto kompletná rekonštrukcia bytového jadra.


Ak nespĺňa, najprv sa rozhodnite či bude vaše nové jadro viac menej kopírovať doterajšie rozvrhnutie, alebo sa bude. Nechcete-li se však pouštět do velkých projektů a máte strach z vybití poloviny bytu, nemusíte se ho vůbec tak rychle zbavovat. Takto vyzerá bytové jadro po renovácii laminátovými obkladmi. Renovácia trvá až dni podľa rozsahu prác.


Umakartové jádro úprava

Netreba vybavovať stavebné povolenie a rozvody v. Přejete si jádro zvelebit, byt dobře pronajmout či prodat a financí není nazbyt? Díky, našim nejoblíbenějším, 1 omyvatelným, odolným a trvanlivým, profesionálním nástřikovým obkladům s technologií stříbrných iontů je vaše umakartové či zděné bytové jádro bez plísní a bakterií, zářicí čistotou a novotou. Má váš panelákový byt ještě umakartové jádro , a na nákladnou rekonstrukci nemáte čas ani finanční prostředky? Firmy jsou drahé a bourání a výstavba zděného jádra je zdlouhavá. V prípade, že nemáte umakartové jadro , pripravte si na úhradu nákladov za práce 35- až 40-tisíc korún.


Na kúpu materiálu rátajte 10- až 20-tisíc na obklady a dlažbu, sanita stojí okolo 35- až 45-tisíc. A ešte trochu peňazí na doplnky. Při přestavbě panelákového bytu se může pouze vyměnit bytové jádro či posunout nenosná příčka, jinde jsou změny podstatně razantnější.


Nezáleží však pouze na představě investorů a jejich solventnosti. Dispoziční úprava nesmí v první řadě narušit statiku panelového domu. Naše umakartové jádro vypadá nyní jako nové, je krásně barevné, prostě vypadá úplně jako zděné a co bylo moc příjemné, opravili jste nám i neplánované závady, odpadlou kachličku větrák v koupelně, rozbité dveře. Byla radost s Vaší firmou spolupracovat. Určitě Vás budu dále vřele doporučovat, jste opravdoví.


Pouhá úprava či vylepšení umakartového jádra je samozřejmě levnější a časově nenáročná. Pokud se ale rozhodnete pro vyšší investici do. Vybavení bytu je standardní většinou původní, úprava povrchů v obytných místnostech omítky, umakartové jádro s umyvadlem, vanou, kuchyňskou linkou a. Původní uživatel bytu byl zručný kutil, na umakartové jádro nalepil obkladačky, aby v rámci tehdejších možností koupelnu aspoň trochu pozvedl.


Pokud nechcete bourat umakartové jádro a přesto mít novou koupelnu, provedeme renovaci umakartových nebo sololitových stěn a jejich obložení keramickým obkladem na původní bytové jádro. Vyrovnání a zpevnění stávajících umakartových příček provádíme speciálními tmely a takovým technologickým. ABITIBI působí vysoce estetickým dojmem a na pohled je k nerozeznání od keramických obkladů.


Délka realizace se odvíjí od rozsahu prací. Majitelé si přáli rozšířit byt o jednu obytnou místnost bez ohledu na minimální rozměry. Bylo demontováno umakartové jádro a kuchyňská linka, vyřezán otvor v panelu, zazděny dveře.


V prostoru původní kuchyně vznikly tři nové místnosti - koupelna, která je prosvětlena dvěma řadami luxfer a samostatné wc a ložnice. Jak na umakartové jádro ? Převážná většina obyvatel České republiky žije v panelových domech, v nichž se v mnoha případech uchovala nevzhledná umakartová jádra. Jejich rekonstrukce budí zděšení nejednoho majitele panelového bytu, jelikož je všem jasné, že nastal čas kvalitních zděných koupelen.


Hlavní nevýhodou umakartu je kromě jiného i neestetický vzhled. Desky se časem zanesou špínou, výkvěty a prohýbají se. Jedinou veľkou nevýhodou umakartové kúpeľne je to, že musíte ponechať záchod aj kúpeľňu na rovnakom mieste. V prípade úplnej výmeny umakartového jadra treba prebúrať kúpeľňu aj so záchodom.


Využíva sa väčšinou v prípade, že chcete kúpeľňu zväčšiť. Rekonstrukce bytového jádra s koupelnou za dní! Na to, jak je jádro důležité a také maximálně vytížené, mu projektanti nevěnovali zrovna moc místa. Protože léty používání tyto umakartové koupelny zestárly a opotřebovaly se, je dobré se podívat, není-li třeba s nimi něco udělat. RENOVACE UMAKARTOVÉHO JÁDRA.


Tato služba je určena pro majitele panelových domů, kteří nechtějí investovat cca 1- 2tisíc korun do vybourání a kompletní přestavby jádra, popřípadě se chtějí vyhnout řadu dní trvajícímu nepořádku. Právě bytové jádro je jednou z mála možností, kterou můžeme posunout nebo přestavět, aniž bychom výrazně narušovali statiku stavby, se kterou se dále pojí speciální povolení. Pojďme si pro začátek něco nastínit o tom, co to bytov�. ZKU ENOST, SLU NOST a SPOLEHLIVOST.


Již let zkušeností. Zajišťujeme vše potřebné pro rekonstrukce, ať už se jedná o rekonstrukci bytu nebo rekonstrukci bytového jádra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.