pondělí 6. července 2020

Tlaková hadice na čištění odpadů

Sady na čištění potrubí Kärcher mají hadice od délce 5m nebo 15m a jsou ideální pro čištění potrubí, střešních okapů, odpadových trubek a toalet. Zajistí účinné uvolnění od ucpání. Odpadu, ucpané trubky a střešní okapy vyčistíte bez námahy. Na čerpadlo je přes hydraulický buben připojena tlaková hadice o délce několika desítek metrů ukončená tryskou.


Trysky jsou výměnné s různým počtem otvorů.

Nakládání s odpady z čištění kanalizace. Tlaková a sací hadice pro čištění odpadů , bar. Hadice na čištění odpadu , 10m. TVS-CENTRUM kanalizace vodovody. Dobrý den, jak připojím vysokotlakou hadici pro čištění odpadů k myčce Hecht 316.


Děkuji za informaci Bravanský. Kränzle hadice na čištění potrubí 20m Kanalizační hadice určená pro čištění odpadů , potrubí a okapů. Součástí je 8m tlaková hadice s pistolí, pětimetrový přívodní kabel el.

Souprava na čištění odpadů a trubek pro vysokotlaký čistič Stihl RE 2Plus. Detailní popis vysokotlaká hadice na čištění odpadů. Desetimetrová sada pro čištění odpadů a potrubí pro tlakové myčky Michelin.


Použití: - hadice na sání a výtlak kašovitých abrazivních hmot, zejména ve. Pistole na čištění odpadů. Naše stránky používají cookies V případě, že používáte naše webové stránky, souhlasíte s používáním souborů cookies. Vítejte na stránkách Habako group s. Vítáme Vás na stránkách Habako group s. Dodáváme hadice mnoha druhů i velikostí, těsnící pryže, pryžové podlahoviny, spony, spojky a spoustu dalšího příslušenství.


UPŘEDNOSTŇUJEME TELEFONICKÉ A ELEKTRONICKÉ OBJEDNÁVKY. KÄRCHER sada na čištění potrubí, délka m. Pro uvolňování ucpaného potrubí a odtoků. S postupným značkováním a značkovacím kroužkem pro značení postupu v potrubí. Příslušenství k vysokotlakým myčkám PROTECO. DN 40mm v koupelnách a kuchyních zarostlé obvykle mastnotou a vodním kamenem).


Sada na čištění potrubí s m hadicí pro čištění potrubí, odtoků, spádového potrubí a toalet pro účinné uvolnění. Speciální vrtačka na čištění odpadů.

Lavor - Nástavec pro čištění odpadů m. Položku máme SKLADEM. MV-0 MV-Zobrazit více. Vaše cena: Kč 7200: Vaše cena bez DPH: Kč 5952: více než ks.


Vysokotlaká hadice 15m na čištění kanalizace pro tlakové myčky Karcher série K GEKO. Vysoce kvalitní tlaková hadice pro účinné čištění odpadních trubek. KARCHER ze série K. Ukončená mosaznou čtyřotvorovou tryskou.


Uvolňuje ucpané potrubí a odtoky. Hlavice má trysky, které jí posouvají. Tento stroj používáme hlavně na čištění těchto odpadů : domovní přípojky, dešťové svody, dvorní vpusti, ležaté kanalizace, zatukované odpady atd.


Strojní čištění kanalizace a odpadů : Tyto stroje používáme především při instalatérských pracích a pro čištění bytových a domovních odpadů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.