středa 1. července 2020

Termostatická hlavice heimeier s odděleným čidlem

Vertikálně upevněné čidlo min. Portfolio termostatických hlavic zahrnuje hlavice s integrovaným čidlem , hlavice s odděleným čidlem , zajištění proti zcizení či neoprávněné manipulaci s hlavicí,. Připojení na cizí radiátorové ventily Redukce pro montáž všech termostatických hlavic a pohonů HEIMEIER na radiátorové ventily se svěrným spojením. Připojovací závit M30×dle standardu HEIMEIER.


Upozornění: termostatická hlavice WK je určena pouze pro přímou montáž na integrované ventily s připojovacím závitem M30×5. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

S vestavěným čidle0. GF3 mosaz, ocel, Kapalinové čidlo. Označení: Heimeier a KEYMARK symbol. Symboly pro základní nastavení a noční útlum. Stručné údaje, včetně nejdůležitějších nastavení.


Indikátor nastavení na. Programovatelné termostatické hlavice nastavíte tak, aby topily na vámi určenou teplotu v určité. Vysoká uzavírací síla, nepatrná teplotní hystereze, optimální doba uzavírání.

Ochrana proti zamznutí při teplotě cca 6°C. Ve spojení s radiátorovým ventilem regulují výkon otopných těles, ohřívačů a konvektorů. Termostatické hlavice K jsou určeny pro regulaci teploty v místnostech.


Rozsah nastavení 0-°C. Ventil otevírá při cca 0°C. Standardní provedení s vestavěným čidlem. OBI termostatická hlavice s odděleným čidlem se hodí pro montáž na ventily radiátorů a pomáhá optimálně regulovat pokojovou teplotu. Pro ventily značek Heimeier , Cazzaniga.


S odděleným čidle0. Podle tohoto hlediska musí být zvolen druh termostatické hlavice. Objednávky přijaté v tomto termínu budou expedovány od 11. Děkujeme za pochopení.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Hlavice pro radiátory značky Honeywell. Kachlová kamna s výměníkem.


Krbová kamna s výměníkem.

Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4. Radiátorové armatury. Každá náplň má jiné důsledky Doufám, že ani největší optimista si nemyslí, že hlavice není ovlivněna topným tělesem a náplní ( a jinými vlivy). V Německu, jednom z největších trhů pro prodej termostatických ventilů, je firmou Heimeier vyroben téměř každý druhý ventil. M30xBílá termostatická hlavice s připojovacím závitem 30x5.


Termohlavice má nastavení 1-, resp. Týdenní programovatelná hlavice pro termostatické ventily Clip-Clap nebo M30x5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.