středa 8. července 2020

Termoska s pumpou

Technické parametry produktu: Objem (l):9. Teplotu udržuje speciální vložka, která je s křehkého skla a proto nikdy do lahve neházejte kostky ledu ani nemíchejte tvrdými předměty. Dvojité steny, medzi ktorými je aj vákuová zóna, poskytujú vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti.


Termoska s pumpou

Má praktický uchýt pro snadné přenášení. Výsledkem je, že horké nápoje, jako je čaj. Termoska s pumpou 5L. Tuto možnost oceníte především v. BANQUET LAVENDER Culinaria Melaminový sandwich tác s uchy.


Nerezová termoska s pumpou 1. Inzerát Retro krémová termoska s pumpou v okrese Jindřichův Hradec, cena 150Kč, od mjsvobodovi na Sbazar. Horké nápoje udrží déle horké a studené. Vďaka elegantnému vzhľadu vyzerá skvele v konferenčných miestnostiach, reštauráciách alebo hoteloch.


Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Vložka má termoizolační vlastnosti pro udržení teplého i studeného nápoje. Velmi elegantní madlo a praktický uzávěr.


Designová termoska s pumpou udržuje perfektní teplotu nápojů. Díky snímatelné vrchní části je čištění a plnění velmi. Plastové pítko které je integrované ve víku se silikonovým těsněním , zjednodušuje pití.


Velká termoska s pumpičkou o objemu litrů udrží horké nebo studené nápoje po dlouhou dobu díky vnitřní skleněné nádobě, oceníte ji především při. Teplé nápoje udrží po dobu až hodín alebo studené po dobu až hodín. Vďaka veľkému objemu litra je perfektnánbsp;na cesty pre celú rodinu. Využijete ji doma, ale i při stanování, kempování, posezení na terase, v kanceláři.


Díky dvojité stěně udrží nápoj dlouho teplý nebo naopak chladný - i po hodinách je teplý nápoj vlažný! S uchem na snadné přenášení. Tescoma termosky s pumpou produktů Tescoma vakuová vložka pro termosky s pumpičkou FAMILY 1. Kvalitní termoska s tlakovým uzávěrem nové generace. Klasická termoska s pumpičkou s krásným dekorem jahod.


Termoska s pumpou

Vákuová cestovná termoska Tefal Senator z robustnej nerezovej ocele s hrnčekom udrží nápoj teplý až h,. Skleněná termoska s jedním šálkem - černá Skleněná termoska ( termoska se skleněnou vakuově izolovanou vložkou) s jedním šálkem o objemu l na nápoje. Praktická termoska s pumpou so širokým záberom l, ktoré sa dokonale hodia pre reštaurácie, hotely, stravovacie firmy a pre domáce použitie. Malo by byť nepostrádateľným vybavením konferenčných miestností. Veľmi pohodlné použitie.


Má veľmi dobré izolačné vlastnosti. Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby. Sklenená termoska s jednou šálkou - čierna Sklenená termoska (so sklenenou vákuovou izolačnou vložkou) s jednou šálkou s objemom l na nápoje.


Termoska s pumpou

Chcete vědět, co si oEmsa termoska s pumpou Presto 3l myslí ostatní, jaké mají s produktem zkušenosti a jaké jsou na tento produkt recenze? Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.