úterý 7. července 2020

Termoska s pumpičkou 2 l

Má praktický uchýt pro snadné přenášení. Výsledkem je, že horké nápoje, jako je čaj. Je vhodná do restaurací, hotelů, cateringů a dalších.


Víko je vyrobeno z černého polypropylenu s pumpičkou. Využijete ji na výletě, dovolené či pikniku. Velkou výhodou je pumpička, díky které se termoska nemusí naklápět.

Speciální tlačítko zabraňuje úniku tekutiny. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Nedávat do myčky na nádobí. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Tefal, Banquet a dalších. Termoska Alfi nerezová s pumpičkou ,l. Vnější část termosky je vyrobena z odolného plastu s pohodlnou kovovou rukojetí pro přenášení, vnitřní vyměnitelná část pak z odolného borosilikátového skla.


Ide o modernú termosku vyrobenú z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s matnou povrchovou úpravou a veľkým objemom (l ). Je opatřena praktickou pumpičkou pro snadné dávkování a podávání nápojů.

Nemýt v myčce nádobí. Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje. NEREZOVÁ TERMOSKA S PUMPIČKOU NA ČAJ ,L , L. Kvalitní nerezová termoska zajistí dlouhodobou udržitelnost teplot jak studených tak teplých. Vďaka elegantnému vzhľadu vyzerá skvele v konferenčných miestnostiach, reštauráciách alebo hoteloch.


TESCOMA SPORTY termoska z nehrdzavejúcej ocele s pumpičkou 2L. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie,. KAUFGUT termoska EVA l. Kvalitní termoska z nerez oceli, s izolovaným pohárkem, dvojitá stěna, nerozbitná, automatický bezpečnostní uzávěr, po celé hodiny udržuje nápoje horké či studené. POPIS: obje,l.


Opište prosím text z obrázku: Komentáře. Vložit nový komentář. Veľká termoska s pumpičkou s objemom litra udrží horúce alebo studené nápoje dlhodobo v nezmenenej teplote.


Oceníte ju predovšetkým pri vonkajšom posedení s priateľmi, pri kempovaní, rybárčení a podobných činnostiach. Satinová povrchová úprava prináša elegantný vzhľa vďaka ktorému vyzerá skvele v konferenčných miestnostiach, reštauráciách alebo hoteloch. Kč 5Kč bez DPH 6Kč 5Kč bez DPH Na eshopu do hodin ks.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Kč – 5Kč 71Kč včetně DPH. S dvojitou vakuovanou nerezovou stěnou.

Výrobné izolační tepelné vlastnosti. Sklopné plastové madlo. Plastové dno a víko s pumpičkou se zámkem. Až hodin uchování nápoje v teplém nebo studeném stavu.


Nerezová vnitřní a vnější nádoba. Možnost dokoupení samolepky s názvem nápoje pro rozlišení obsahu. Skladem 63Kč 52Kč bez DPH ks. Velká termoska s pumpičkou o objemu litrů udrží horké nebo studené nápoje dlouhou dobu ve stejné teplotě. Dvojitá stěna s neodnímatelnou.


Oceníte ji především při venkovním posezení s přáteli, kempování, rybaření a podobných činnostech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.