úterý 23. června 2020

Vana riho delta

Built-in bath, high-gloss white acrylic bath, bevelled model with a shower base, drainage at the foot end. Also available with the whirlpool systems: Air, Flow, Joy or Bliss. Delta je dostupná v dvoch veľkostiach - 150x80cm a 160x80cm, a zároveň s možnosťou voľby vykrojenia na pravej alebo ľavej strane. Asymetrická vaňa z akrylátu. Objem vane je 2litrov.


Balenie bez panelu, nožičiek a sifónu. Na objednávku Na objednávku. Balení bez panelu, nožiček a sifonu. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům.


Tato asymetrická vana Riho Delta je vyrobena z vysoce kvalitního akrylátu, který má dobré tepelné a izolační vlastnosti, díky kterým si voda udržuje dlouhou dobu svoji teplotu. RIHO delta 150x80cm bílá0I. Dostupnost: Do dnů.


Je to vysoce kvalitní, neporézní plast, v celé tloušťce probarvený. Akrylátové vany se vyrábějí v lesklém nebo matném provedení. Vana DELTA 150xLEVÁ BBRIHO. Porovnání cen riho delta , srovnání cen riho delta na portálu HLEDEJCENY.


Rohová vana DELTA 150xLevá, Riho. Podobné fráze: vana riho delta 150xleva. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vysoce kvalitní a odolné proti poškrábání.


Vany vyrobené z litého akrylátu. Výrobce-dodavatel Riho. V naší nabídce naleznete akrylátové vany Riho obdélníkové, rohové, asymetrické, oválné, do prostoru, speciální.


Zařizujete nebo rekonstruujete koupelnu? Chcete ve vaší koupelně větší komfort při koupání nebo naopak řešíte problém s prostorem? Jsou vyráběny z kvalitních akrylátových materiálů, které jsou bezpečné proti.


Sú vyrábané z kvalitných akrylátových materiálov, ktoré sú bezpečné proti. Sada noh a odpadová souprava nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Detail produktu Do obchodu. Rohové vany asymetrické patří mezi vůbec nejoblíbenější díky svému určení do. Riho - velmi kvalitní vany se zajímavým.


Delta Duofix DuoFresh iCon Kombifix Mambo. Klasické rovné vane 153. Samostatne stojace vane 82. Zobraziť všetky kategórie.


Vana riho delta

A long and a short side of the bathtub are fitted with seamless, permanently glue panels, made from the same acrylic material as the bathtub. Záruka let na akrylát. Vybírejte z produktů v kategorii vany.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Riho Delta BBod 33€ z ponuky e-shopov Porovnajte ceny a parametre Riho Delta BBna Pricemanii a ušetrite až do !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.