pondělí 3. února 2020

Trouba bosch samočištění

Trouba bosch samočištění

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Million Shoppers Want to Buy. We Make Returns Easy. Shop Everything you Need on eBay! Provede vás jeho funkcemi a výhodami. W, l, Ventilátor, Samočištění.


Trouba bosch samočištění

Multifunkční, vestavná a úsporná trouba , která nabízí širokou škálu programů. A také velmi jednoduché, intuitivní ovládání a úžasně snadnou údržbu, což jistě ocení každá hospodyně. Vše, co zůstane, je trocha popela, kterou snadno setřete papírovou utěrkou.


V závislosti na stupni znečištění trouby je možné zvolit jeden ze tří různých čisticích programů. Stisknětě Start a vaše trouby se postará o vše ostatní. Nelamte si hlavu s výběrem vestavné trouby a podívejte se na naše další video, kde se dozvíte vše potřebné pro výběr vestavné trouby. Ukážeme si jednotlivé typy trub, a co od nich.


W, l, Samočištění , Teleskopické vysouvání plechu. Vestavná trouba s pyrolýzou, 3D horkým vzduchem a funkcí AutoPilot3 která automaticky připraví dokonalé. Už žádná námaha ani při čištění díky automatickému samočištění trouby.


Navíc je obohacena funkcí pyrolytického samočištění , takže vás už nikdy nečeká žádné namáhavé čištění. AutoPilot 10: každé jídlo je perfektně připraveno díky přednastaveným automatickým programům. Jedná se o špičkového výrobce elektroniky, který si získal prestiž a uznání po celém světě. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Regulace teploty probíhá elektronicky v rozmezí od °C do 2°C.


Trouba bosch samočištění

Nabízí 71l objem a najednou v ní můžete připravovat pokrmy až na úrovních zároveň. Moderní vestavná pečící trouba od dobře známého výrobce, z nejvyhledávanější cenové hladiny. Ovládání Vám usnadní přehledný TFT displej o velikosti 2. V kombinaci s dotykovými ovládacími prvky je opravdu intuitivní.


Vyzkoušet můžete třeba 4D Horký vzduch. Je vybavena TFT barevným textovým displejem se symboly. Díky ovládacímu prstenci je obsluha velice příjemná a rychlá. Bosch HRG675BS nerez.


Trouba bosch samočištění

Vybrat si můžete z programů pečení vč. D horkého vzduchu, který zajistí optimální výsledky pečení na. Maximální objem - l. Velkou výhodou je samočištění , které ušetří Váš čas. K dispozici je škála stupňů od - 3°C, druhů programů na pečení, 4D teplý vzduch.


Vzhledem k absenci samočištění,. Vnitřní prostor trouby má a. Pro dokonalé výsledky pečení využívá 3D horký vzduch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.