středa 19. února 2020

Špagi vlna

K dispozícii v širokej škále farieb a vzorov. PAGI Špagi sú pásiky narezané z bavlnenej látky s prímesou lycry. Sú k dispozícii v širokej škále farieb a vzorov. Kabelky, vankúše, mnoho bytových doplnkov, ďalej tiež šály a čiapočky, to všetko môžete vyrábať z tejto modernej priadze. Lacná špagetová priadza.


Na pletenie a háčkovanie s priadzou Špagi použite ten najväčší háčik. EXCLUSIVE (1 vlna ) EXKLUSIV (s chlupem) FAVORI (zimní) GERLACH (zimní) GLORIA (jaro,podzim). V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží.


Jsme výhradním prodejcem značky Knit Pro, Clover a A. Příze Špagi jsou nařezané proužky z úpletových látek. Vhodné na pletení kabelek, koberečků, různých bytových doplňků, ale i oblečení. Návin na klubku: - 1m. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Volánová priadza je vhodná pre pletenie ozdobných lemov napr. Môžeme ju však využiť aj ako NOVINKA skladom 1. Velkoobchod a prodej pletacích přízí a doplňků. Vše pro kvalitní pletení bezvapleteni. For example, you cannot write down the text v lese (in a forest) like vnew. Pestrá paleta barev, jemně sladěných v postupném tónovaní, to je příze Duhová fantazie.


Vlákno je složeno ze nitek v příjemném složení bavlny a. Na prácu s vlnou Špagi použite veľký háčik alebo veľké ihlice. Kreatívne tvorenie, s. VLNA A PLETACÍ PŘÍZE. Příze Příze pro háčkování a pletení, vlna , akryl, bavlna a mnoho dalších. Velký výběr druhů i barev pro téměř každý váš tvořivý nápad. Vyberte si priadzu na pletenie od svetových výrobcov.


Vlna na pletenie podľa podľa zloženia, alebo podľa použitia. VideoLAN, VLC, VLC media player and x2are trademarks internationally registered by the VideoLAN non-profit organization. VideoLAN software is licensed under various open-source licenses: use and distribution are defined by each software license.


Design by Made By Argon. Some icons are licensed under the CC BY-SA 3. Hmotnost klubíčka: 6- 9g. Doporučená velikost jehlic: - 15. Materiál: mix (bavlna , lycra , polyester ), procentuální složení se může lišit.


Špagi vlna

Otevřeli jsme pro Vás kamennou prodejnu na Mělníku. Prodejna se nachází v ulici Pražská čp. Vlnika shared a post.


Textilní příze ŠPAGI a SPAGITOLLI T-SHIRT u nás nakoupíte za luxusní cenu 9-kč za klubko, což je sleva cca ! Vhodná na háčkování i pletení kabelek, koberečků, různých bytových doplňků, ale i oblečení. Využijete ji na pletení a háčkování koberečků, dek, tašek, šál, košíků, povlaků na polštáře apod. U nás si vyberiete overené značky pletacích a háčkovacích priadzí, pletacích ihlíc a háčikov.


Kúpite aj farby na tvár Snazaroo, škrabacie obrázky, maľovanie podľa čísiel, penové puzzle, puzzle castorlan dierovačky a ďalšie potreby pre tvorenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.