pátek 28. února 2020

Průtokový ohřívač wterm

Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající průběžnému chladnutí v závislosti na. Průtokový ohřívač = vyšší okamžitý příkon vyžadující jištění. V naší nabídce najdete průtokové i zásobníkové ohřívače vody, bojlery, elektrokotle, radiátory, vodovodní baterie, elektrická topná tělesa a samozřejmě také náhradní díly. Detailní popis produktu. Tento beztlaký průtokový ohřívač v kompletu s beztlakou baterií je zdrojem teplé vody pro rozvod vody určený pro napojení na jedno odběrné místo v rodinných domcích, bytech, sociálních zařízeních používaný zpravidla jako náhrada u řešení dodávky teplé vody dlouhými přívody z centrálního zdroje nebo jeho nedostupností.


Malými rozměry přímo určen pro jedno nebo více blízkých odběrových míst. Při zabudování do vodovodního systému se střídavým odběrem je vhodný jako doplňkový zdroj teplé vody např. Sleva na všechno ! Tlakové i beztlaké, pro horní i dolní umístění. Elektrické průtokové ohřívače vody od českého výrobce Wterm. S výkonem - kW.


Jsme jedničky v elektrickém ohřevu vody. Stiebel Eltron DHF C. Hospodárný a spolehlivý ohřívač vody pro instalace s mnoha odběrnými místy. Intenzita ohřevu vody je regulována elektronicky na základě teploty vstupující vo.


Průtokový ohřívač wterm

Je určen výhradně pro beztlakové vodovodní baterie. Minimální tlak v potrubí pro správnou funkčnost je MPa a maximální tlak MPa. Hmotností s Kg se řadí mezi další běžné průtokové ohřívače. WTERM průtokový ohřívač EPJ BB 230V (bez baterie) Více variant.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Ohřívač je tlakový, pro použití s jakoukoliv baterií. Může být namontován v jakékoliv poloze. Připravuje, ohřívá, teplou vodu pouze v momentu její spotřeby. Oprávněně jsou tedy všechny naše průtokové ohřívače zařazeny do energetické třídy „A“.


Není tedy třeba žádná zásoba, která, ať již s jakkoliv kvalitní tepelnou izolací, v nádobě chladne a musí být. Inteligentní a úsporný ohřívač vody pro více odběrných míst. Tento průtokový ohřívač v kompletu s beztlakou baterií je zdrojem teplé vody pro rozvod vody určený pro napojení na jedno odb.


Máme ohřívač Wterm (l),spokojená jsem byla 2dny,kdy fungoval. V elektřině se nevyznám,snad jsem ho neměla zapojit do obyč. Wterm vyrábí tlakové průtokové ohřívače vody ve více variantách. Wterm EPJ BB (230V) průtokový ohřívač vody bez baterie. Pro více odběrných míst-jako bojler.


Kvalitní průtokové ohřívače Wterm od českého výrobce. Vše skladem, expedice do dnů. Náhradní díly průtokový ohřívač Wterm. Ohřívače s příkonem kW, kW a kW dokáží ohřát větší. Nevyužívá tedy velký externí zásobník, do kterého se voda ohřívá do zásoby.


Tento spotřebič je určen do běžných domácností, kde pohodlně dostačuje k zásobování sprchy, umyvadla i kuchyňského dřezu. Polohu instalace byste měli volit podle místa, kam průtokový ohřívač plánujete umístit. Horizontální poloha je ta méně obvyklá, setkáte se s ní spíše ve větších provozech. V domácnosti ji můžete využít například při umístěn�.


Možnost použití nad i pod odběrné místo. Stupeň krytí ve standardu IP 25. Funguje při hodnotě napětí 2V.


BB průtokový tlakový bez baterie (5kW,230V,16A) malý tlakový průtokový ohřívač pro jedno odběrné místo. KW 400V,možno použít jako tlakový i beztlaký,spodní i horní montáž,bez přívodnído kabelu se zástrčkou,připolení el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.