úterý 14. ledna 2020

Plynové bomby 5 kg

Hlavní výhodou kompozitních bomb na propan je nižší hmotnost a vyšší bezpečnost. Láhev nám také můžete na výměnu zaslat. Tato varianta není sice cenově výhodná, ale je to jedna z cest jak pohodlně zajistit výměnu i na místech, kde tyto láhve.


Rothenberger - Plynové topidlo 6kW tepelný zářič na bombu s piezo zapalováním. Redukce pro plynové grily TEESA.

Vyrobena z odolného PVC materiálu s textilní výztuhou. Určeno pro plynové lahve o kg. Výstupní tlak o mbar. Připojení: kg plynové láhve lze připojit pomocí stejné regulační sady jako ke standardní kg PB lahvi.


Nová PB lahev na 5kg plynu s ventilem pro plynové grily. Váha lahve s plynem je pouze 12kg, což umožňuje snadnou manipulaci i pro ženy. Je opatřena standartním ventilem pro připojení běžných regulátorů pro plynové grily.


Helium je netoxické, bezbarvé, nehořlavé a bez zápachu.

Nabízí využití v zábavním průmyslu – nafukování balónků. Lze používat jako ochranný plyn při svařování. Užitečný jako stopovací plyn při ověřování netěsností. Připojuje se k plynové lahvi kg , která je umístěna v kryté, dvířky opatřené, spodní části zařízení (plynovou lahev je třeba zvlášť dokoupit).


Dále obsahuje bezpečnostní spínač, který při naklonění celého zářiče vypne přívod. Plynové bomby kg Zasíláme pouze prázdné, nepoužité německé plynové lahve přímo z výroby. Navíc u naprosté většiny grilů odpadá problém s výškou bomby , která se často do. Prodám dvě plynové bomby ke grilu kg.


Sledujte me další inzeráty. Komplet fľaša aj s plynom, alebo aj prázdne. Aj viac kusov, Na gril je tá malá, ktorá sa zmestí do grilu. Plná Euro komplet fľaša aj pl.


To sú tie malé, ktoré sa zmestia do grilu. Inzeráty - Prodam plynove bomby kg Teplice bazar. Moderní kompozitní plynové bomby jsou až o lehčí a mnohem bezpečnější než klasické propanbutanové lahve.


Hadice na PB 5m, vnitřní světlost mm, hadicové spony a regulátor tlaku.

Na výběr jsou bomby o váze a kilogramů. Predstavujeme vám nové kompozitné propánové bomby , ktorými sme nahradili pôvodné oceľové bomby na propán. Kompozitné bomby na propán ponúkame v dvoch prevedeniach.


Mimo jiné v prodejní síti čerpacích stanic Benzina, Shell a Čepro. Modrá bomba při garantované náplni kg zaujme především svými rozměry a váhou. Predám prázdne propán-butánové fľaše (plynova bomba). Snadno se přenáší, lehce se s ní manipuluje, nezabírá mnoho místa při skladování a přepravě. Všude se vejde a to při dostatečné zásobě plynu pro váš spotřebič.


Hmotnost: kg Rozměry: 2x 2mm bez plynové náplně repasovaná láhev, standardní, oblíbený tvar se širokou a stabilní základnou Plynové láhve doplňují pro tento účel vybavené LPG stanice, plnírny, případně můžete láhev ve Vašem městě, obci vyměnit na místě k tomu určeném za naplněnou. Dočasné nedostupné v zahraničním skladu. Plynová láhev BBQ-GAS pro plynové grily kg.


Hliníková plynová láhev 6kg SRN norma x. Velmi zajímavá láhev na propan. Spoločnosť PROBUGAS patrí medzi najväčších dodávateľov propánu a propán-butánu na slovenskom trhu s dlhoročnou tradíciou. Svojou profesionalitou a inovatívnym prístupom zaručuje kvalitné a rýchle dodávky plynu v rámci celého Slovenska.


Kg - 3Kč Kg - 5K4. Velký stanový přístřešek k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.