středa 4. prosince 2019

Napouštěcí ventil wc princip

Pozor, voda je dnes drahá. Nefunkční splachovač vám může ukrást i několik desítek tisíc korun. Mnohem schůdnější cesta je ho vyměnit. Píšete, že se jedná o starší záchod.


Pak by asi bylo nejlepší zavolat instalatéra, protože závity nejsou univerzální a není jisté, že vám nový ventil bude pasovat místo původního. Unsubscribe from TRIKER Instalatérské potřeby a koupelny? Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video?


JPG: Sundaná vypouštěcí páka, aby byl vidět napouštěcí ventil. Mám totiž podobný problém, při napuštění WC se neuzavře ventil a voda. Ten princip je u všech výrobců podobný. Prohlédněte si cenové nabídky na AlcaPlast A15P - napouštěcí ventil boční pro. Dobrý den, poptávám opravu vnitřku nádržky WC.


Tento princip je u ventilu zdokonalen tím, že jeho uzavření provádí přímo tlak vody v potrubí. Předností je také tichý chod a spolehlivý. Online katalog Technická podpora. Linka technické podpory.


Pouze technické dotazy k produktům. Zanesený nebo netěsný napouštěcí ventil může způsobit problémy se splachováním v keramických a plastových WC nádržkách. Geberit vyvinul nové napouštěcí ventily, se kterými je možné vyměnit starý ventil za nový jednoduše a rychle. Tento mimořádně tichý ventil s optimalizovaným průtokem je navržený pro tlakový.


Napouštěcí ventil wc princip

Prodávané napouštěcí a vypouštěcí WC ventily jsou univerzálním řešením pro různé vyráběné typy nádržek. Univerzální napouštěcí ventil 25. Hydraulický princip , jednoduchá montáž, nečistotám odolný, nastavitelné množství. Montážní návod – nápustní ventil 510. Pracuje na hydraulickém principu.


Nabídka náhradních dílů na splachovací WC nádrže, napouštěcí ventily, vypouštěcí ventily, tlakové splachovače. Náhradní díly Geberit, Alca plast, Schell, Slovplast (SAM Holding), Falcon, Jika. Napouštěcí ventil na wc obráceně fungovat nebude. Ventil je postaven tak, aby před ventilem (na straně přívodu) byl tlak vody a za ventilem už voda odtéká jakýmkoliv otvorem.


Jakýkoliv ventil , který tam osadíš bude zdrojem netěsností a právě ta hadice se ti přes něj bude zavzdušňovat. Když voda do nádržky nenatéká, je třeba vypnout přívod vody pomocí roháčku za klozetem a celý napouštěcí ventil vyjmout a vyčistit (viz přesný postup na našem videu). Opotřebením a stářím se může stát, že je skutečně pokažený, pak je nutné ho vyměnit, nový stojí kolem 2korun.


Celá operace je otázkou. Tlakový plnoprůtokový napouštěcí ventil WC typ TNV - B. Demontáž vypouštěcího ventilu v modulu. Systém vypouštěcího ventilu je upevněný na tělo nádržky, ne každý má ale doma nářadí umožňující uvolnit matku o tak velkém průměru.


Napouštěcí ventil wc princip

Kvalitní Friatec Friabloc-ND napouštěc. Situace může být zcela opačná, tedy že voda do nádržky neteče. Velkým činitelem jsou v takovém případě opět nečistoty, které můžou zanést napouštěcí ventil , je tedy nutné ho vyčistit, samozřejmě za předpokladu, že uzavřete přívod vody k WC. Tusim, ze princip je takovej, ze je to hadice v hadici, a kdyz se dostane voda do mezihadice, cvakne nejakej bazmek a zastavi to.


Ma jedna zkusenost je, ze to nefungovalo a musel jsem pouzit normalni hadici, co sem doma nasel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.