pondělí 8. července 2019

Kroužky na záclony plastové

Balení obsahuje vždy 20ks žabek příslušné barv. Koupíte si krásné záclony a zjistíte, že vám chybí dřevěné kroužky. Nezoufejte a podívejte se na naši nabídku doplňků do bytu. Nezapomněli jsme ani na dřevěné kroužky , které jsou vyrobeny z různého druhu dřeva, takže si u nás vybere opravdu každý. Nabízíme balení po dvaceti kusech.


Povrch kroužků je hladký.

Dekorativní Gardinia kroužky na závěsy umožňují různé individuální varianty dekorace záclonových a. V domácnosti je důležitý každý detail. Záclonové kroužky z obchodu garnyzerolety. Více druhů plastové bílé, hnědé, dřevěné hnědé. Kroužky na záclony i na závěsy plastové. Hnědé plastové ks, hnědé dřevěné.


Nejoblíbenější v kategorii. U nás najdete držáky na garnýže, kroužky na záclony , kroužky na závěsy, jezdce na záclony a další doplňky ke garnýžím.

Plastový háček, průměr mm. Zavěšení závěsů na záclonové tyče je možné ve více variantách. Klasickým řešením je doplnění tyčí kroužky , závěsy můžeme ušít s ozdobnými látkovými poutky nebo na jednoduchý tunýlek k navlečení.


Další, a stále více využívanou možností, je použití narážecích kroužků, zvláště v kombinaci s. Umístění je možné na zeď, i přímo na strop, záleží jen na vašich dispozicích. Dájí se dokoupit různé kroužky a skřipce na záclony. Na lanko je vhodné použít žabičky, nebo háčky. Upevňují se na strop , nebo. Lze je montovat do stropu , do zdi na konzolky nebo i do šikmých sádrokartonových.


Můžeme Vám je namontovat na přímo na stěnu nebo na strop pomocí konzolek. Garnýže plastové nabízíme v barvě bílé, zlaté a stříbrné. V naší nabídce kroužků na záclonové tyče naleznete kroužky plastové i dřevěné různých velikostí a barev, v balení po 1 a kusech. Jsou velmi praktické, v případě.


Rozměry výrobku Průměr: 38. Styltex je záruka kvalitního designu pro váš byt. Vyberte si z našich kvalitních produktů, nebo se jen nechte inspirovat k vytvoření útulného domova v naší kategorii narážecí kroužky.


Spoj na kroužku není svařený, přesto je kroužek velice pevný.

Vnitřní průměr: mm Vnější. TŘINEC Pokud jste v nebezpečí života, je dobré mít u sebe plastové kroužky na záclony. Alespoň si to myslí jeden Třinečan, který se ocitl tváří v tvář agresorovi s nožem v ruce. Na závěr se sluší zmínit ještě jeden prvek, jenž sice nemá zásadní vliv na funkčnost konzolového systému, ale je nepřehlédnutelným dekorativním doplňkem – koncovky. Od jednoduchých, spíš technicky řešených až po výtvarně pojaté, které jsou samy o sobě dominantou.


Samozřejmě styl zakončení záclonové tyče by měl harmonizovat s použitou textilií. Pružiny v žabkách jsou pevné, takže udrží i těžší závěsy. Kovové žabky na koružky garnýží.


Háčky i kroužky jsou buď bílé, nebo průhledné. Skladem máme plastové háčky na záclony se zámkem, spirálové a také záclonové kroužky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.