pondělí 8. července 2019

Kartáč na čištění výměníku

Kartáč na čištění výměníku

Mechanické čistění kartáči je. KARTÁČ trubek výměníku slouží stejně jako škrabka k čištění průduchových trubek. Používá se našroubovaný na nástavec. Komincké kartáče , komínové štětky, ocelové a silonové pro čištění nerezových komínů a komínových vložek.


Nabízíme kvalitní, mosazné nebo nylonové kartáče a štětky. Různých tvarů a velikostí. Vhodné pro čištění a údržbu, výměníků, komínu a spalovacích komor, ventilů, a kotlů na tuhá paliva.


Kartáč na čištění výměníku. Na tento výrobek poskytujeme dvouletou reklamační l. Na čištění kotle je dobré si pořídit následující nářadí a pomůcky: 1. Pořizuji si vždy dvě i více velikostí podle šířky mezery mezi deskami výměníku. Ocelové kartáče na dlouhé násadě. Dají se koupit v železářství např. Na hůře dostupná místa použijte kartáč na násadě.


Dále je vhodné provést hrubé očištění stěn kotle spolu se stěnami výměníku. Toto čištění se provádí pomocí ocelových škrabek různé tloušťky. Nezapomeňte na stěny kotle v mezeře mezi deskami výměníku , svrchní. Další využití je na kart. Doporučené příslušenství (není součástí) Dvoucestný dochlazovací ventil DVSet dochlazovací smyčky vč.


Kapilární regulace přívodu spal. Krbová kamna jsou vybavena teplovodním výměníkem. Izolační deska do dveří výměníku spalin. Možno naformátovat na požadovaný rozměr. Připevňuje se tmelem VSK, příp.


Kartáč na čištění výměníku

Cena za desku = 5m2. C zpět do výměníku může zabránit zapojení trojcestného ventilu a tzv. Pořídit si krb nebo kamna s teplovodním výměníkem , to znamená pořizovat si nejen.


Lze v kamnech s výměníkem topit bez zapojení výměníku ? Možnost topení v krbových kamnech s výměníkem bez napojení na okruh. Při provozu kamen bez vody pak dochází k propálení a netěsnosti výměníku. Má praktickou dlouhou rukojeť a sdružuje hned tři funkce. Na hrubé nečistoty má integrovanou škrabku z nerezové oceli, na běžné čištění má praktický ocelový kartáč z mosazi, která chrání chromové díly před. Kominický kartáč nerezový 1mm na čištění nerezových komínů, komínových vložek a kouřovodů.


Kartáč na čištění výměníku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na Stojáka - Endru - Japonsko - Duration: 12:52.


Tam kde není možné čištěnou dutinu kartáčem zcela opustit na obou koncích, nebo při čištění slepých dutin volte menší průměr kartáče - zabráníte tím nesnázím s jeho vyjmutím z dutiny po jeho zapříčení. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce. Přejeme vám co nejméně starostí a pevné zdraví v tomto mimořádném období.


Kartáč na čištění výměníku

KARTÁČ je vhodný na čištění trubek tahem tam a zpět v případech, kdy není vrstva sazí příliš přirostlá k povrchu. V opačném případě je potřeba nejdříve hrubé očištění trubek škrabkou výměníku a následné dočištění kartáčem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.