čtvrtek 24. ledna 2019

Prodám pumpu na studnu

Prodám pumpu na studnu. Místo odběru Pozořice Brno venkov. Kč , Zruč-Senec pumpa prodám zahradní litinovou ruční pumpu na studnu , cena za. Litinová ruční pumpa na studnu. Ruční pumpy na vodu, křídlová čerpadla.


Za trochu námahy se při čerpání vody ze studny obejdete bez elektřiny.

Klasická ruční litinová pumpa pro studny Standard II. Povedlo se mu vynalézt pumpu na. Očištěná a natřená základní. Podle hloubky Vaší studny se určuje typ pracovního válce.


V závislosti na druhu a hloubce studny je volen odpovídající průměr a typ pracovního válce (kopané studny ). Kč, nový vodoměr 4Kč, ruční pumpu do studny hl. Větší použitelnost je umožněna širokou těsnící gumou. Na víkách je možno nastavit datum uzavření.


Pumpa PRIMUS na studnu Inzerát byl odebran z oblíbených.

Pákové ruční pumpy koupit o objednat u OBI. Více info e-mail abo whatsapp Moje vebove stránku Www. K ručním pumpám samozřejmě nabízíme i náhradní díly.


Pořiďte si stále oblíbenou ruční pumpu ! Využití ručních čerpadel. Popis: prodám zahradní litinovou ruční pumpu na studnu ,cena za nadzemní část. Mohu dodat i nový pracovní válec,sací koš,poradím s kompletací. Predám Čerpadlo na kvapaliny - trojcestné 130cm GEKO Čerpadlo na kvapaliny - trojcestné 130cm.


Ručná pumpa je výborný pomocník na čerpadnie vody v prípade, že máte obmedzený prístup k elektrickej energii. Pokud máte na zahradě hlubokou studnu nebo nádrž a rádi byste touto vodou. Bazár pre predam pumpu na narazenie studne nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Ak hľadáte predam pumpu na narazenie studne, viac nemusíte. Typ STANDARD II,bez pracovního válce,jen nadzemní část. Krásná dekorace vaší zahrady,funkční. PMS - 350Bar, PMS - 300Bar, PMS - 270Bar Ručn.


Mechanická pumpička má ventil který zabraňuje spadávání média zpátky do nádrže, je jednosměrné. Délka 15cm vnitřní pr.

Možno zaslat na dobírku nebo osobní vyzvednutí. V případě zaslaní peněz na účet poštovné jen Kč. Dodáváme a montujeme plastová, dřevěná a hliníková okna na míru s dodacími lhůtami už do jednoho týdne… Malo i velkoobchod. Umí nasát z hloubky max. Nabízíme pumpy na vodu v oblíbeném standardním provedení, originální nostalgický design, případně křídlová čerpadla.


Před výběrem pumpy doporučujeme znát výšku hladiny a hloubku samotné studny. Pumpa na studňu, Cena: €, Lokalita: Hlohovec. Pumpa ne funguje, může být jako okrasa zahrady hydrant kohoutek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.