středa 9. ledna 2019

Okapové žlaby rozměry

Sídlo společnosti: DACHOS s. Výdejní sklad: E-OKAPY. Kompletní okapový systém z pozinku. Pozinkované okapy , žlaby , svody, kompletní systém.


K odpovídajícímu svodu se potom přiřadí patřičný žlab (tvar a rozměry ). Zvýrazněné rozměry vyhovují pro použití na většinu rodinných domů, včetně dále uvedeného příkladu.

Při výběru okapového systému. Okapy, okapové systémy neboli žlaby , svody existují v několika možných materiálových provedeních. V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy, dále na pozinkované, plastové, titanzinkové, hliníkové okapy, barvené pozinkované žlaby a svody.


Výběr záleží na vkusu zákazíka a na využití žlabů a svodů. Rozdíl v jednotlivých žlabech a svodech je. Tvary žlabů jsou půlkulaté a hranaté. Půlkruhový podokapní žlab se osazuje tak aby do něj voda stékala i při malých srážkách. Přívalové deště nebo sníh při tání nejsou žlabem zachytávány, docházelo by k jeho poškození.


Pokud je pod okapem chodník je vhodnější použít nástřešní žlaby.

Titanzinkové svody 1mm. Okapové systémy z kvalitního titanzinku. Plocha střechy a poloha svodu určuje velikost okapových žlabů. Hranaté žlaby vyrábíme např. Dodáváme atypická provedení, různé rozměry žlabů dle přání a potřeby zákazníka, obdélníkový průřez svodů (např.


8x12cm). Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy, háky, svody, kolena, kotlíky a další součásti. Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink, dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek. V oboru klempířské práce a okapové systémy – okapy, žlaby a svody, máme dlouholeté zkušenosti, prodej, výrobu a montáž realizujeme ze všech dostupných klempířských materiálů dle nejnovějších postupů a trendů, ve vysoké kvalitě, kterou si. Zastřešení a okapové žlaby koupit o objednat u OBI.


Rychle, i s naší dopravou. Tyto stránky existují za účelem nabídnout a prezentovat okapy, žlaby , plechy a střešní krytiny kvalitního rakouského výrobce PREFA Aluminiumprodukte GmbH. Naše produkty mají jednoho společného jmenovatele a tím je kvalita, dlouhá životnost a vysoké užitné vlastnosti.


Zkraťte výběr prvků na minutu. Dle množství vody se použije velikost žlabu. Vyrábíme proto kapacitně několik typů - viz. Aktuality Návrhy žlabů - rozměry , sklon a odvodňovaná plocha střechy.


V článku najdete informace jaké rozměry žlabů se používají, jakou plochu střechy jsou žlaby schopny odvodnit, pod jakým sklonem se montují a po jaké vzdálenosti je třeba dělat dilatace okapních žlabů. Okapy dodáváme běžné půlkulaté nebo hranaté (pro přesné rozměry hranatých žlabů klikněte na odkaz). Svody, objímky, kolena, zachytávače jsou typu A (čtvercový průřez).

V naší nabídce naleznete kvalitní plastové okapy na kůlny, garážová stání a další drobné. Rozměry žlabů – PŮLKULATÉ ŽLABY (Dle EN-612). Více jak padesátileté zkušenosti nás staví do pozice specialisty na střešní krytiny a okapy. Tento rozměr se používá na odvodnění menších ploch střech jako jsou např. Výrobce: OKAPY POZINKOVANÉ.


FeZn, 200mm Hák žlabový, okapový. Díky své hloubce a správnému tvaru zabezpečuje řádný odvod vody ze střešní roviny do okapových svodů. Montuje se u spodního okraje střechy na střešní okapové háky.


Plastové okapy koupit o objednat u OBI. Nabídka zahrnuje okapové žlaby , svodové roury,. Všechny uvedené rozměry jsou v milimetrech (mm). Opravy okapů patří k těm nejnemilejším operacím. Je chvíle připravit na montáž okapové žlaby.


Při spojování jednotlivých žlabů použijeme spojku žlabu. Kč Nejprodávanější Hřeby lepenkáče kroucené - 25x5mm. Výrazným rysem PVC je, že nekoroduje a nereaguje při styku s jinými materiály.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.